Не съм готова: Мони от Hell's Kitchen за сватбата си с Митко

В последния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen се роди една неочаквана любов. Симона и Димитър влязоха по отделно в Кухнята на Ада, за да готвят и да преследват победата, но излязоха като двойка, която вече прави големи планове за бъдещето. 

Е ефира на предаването "Събуди се" по NOVA двойката разкри какви са емоциите им след предложението за брак, което Митко отправи към Симона в един от последните епизоди на риалитито, и какво предстои за тях.

Какво се случва днес с победителите в Hell's Kitchen

"Hell's Kitchen беше последното предаване, където съм очаквала да срещна любов, но... стана неочаквано", споделя Мони. 

"Аз също не съм бил подготвен за това нещо. Даже предварително си бях намислил да бъда изцяло фокусиран върху самото готвене и предаване", добавя Митко.

Мони признава, че днес малко съжалява, че предложението на Митко се е случило именно по този начин - пред толкова много погледи и в ефир. 

"Всяко едно момиче от малко мечтае за подобно предложение, има си в главата вече една мисъл как иска да бъде. Очаква го. Аз най-малко съм очаквала подобно предложение в национален ефир. Исках малко по-интимно да бъде", споделя тя. 

"Според мен такова нещо трябва да е планирано предварително и да се направи по по-специален начин. И да ми дойде отвътре, както се казва", казва Митко. Готвачът казва също, че времето ще покаже дали ще има второ предложение и как ще се случи то.

Мони разкрива, че когато дойде времето, "ще има истинско сериозно предложение".

"Аз смятам, че за годините си не се чувствам още готова за сватба. Има доста време, път и смятам, че най-добре е, когато двама души се опознаят, тогава да предприемат такива стъпки, защото всеки изминал ден ти опознаваш човека до теб и с течение на времето решаваш дали е твоят човек или не е", обяснява тя. 

Митко признава, че с всеки изминал ден нещата във връзката им стават все по-добре и по-добре. "Почти всеки ден сме заедно. Минаваме през всякакви моменти и виждаме съответно реакцията на другия", казва той.

Чуйте във видеото още от интервюто с Мони и Митко от Hell's Kitchen. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти