Мария Бакалова разходи рокля на британски дизайнер за премиерата на "Стажантът"

Със сигурност едно от филмовите заглавия на годината, които си заслужават, е "Стажантът" с Мария Бакалова. Филмът проследява ранните години от живота на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, който отново е в президентката надпревара.

В лентата Мария Бакалова влиза в ролята на бившата му съпруга Ивана, а нейно интервю, свързано с проекта, вече стана повод за политически скандал. 

Замесиха Мария Бакалова в политически скандал, актрисата на война с фалшиви новини

"Стажантът" бе представен на филмовия фестивал в Лондон, а българската актриса прикова погледите с впечатляващата рокля, с която се появи на премиерата:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFI (@britishfilminstitute)

Роклята е на британския дизайнер Ердем Моралиоглу - асиметрична, напомняща на уютен сатенен шал. Принтът пък е вдъхновен от тенденциите в цветовете от средата на миналия век. Роклята впечатлява и с друго - своя минимализъм, който идва на фона на пищните тоалети, на Dior, Dolce & Gabbana, с които сме свикнали да я виждаме досега на червения килим.

В "Стажантът" Мария Бакалова си партнира със Себастиан Стан, който влиза в ролята на Доналд Тръмп, както и с Джеръми Стронг (в ролята на адвоката на Тръмп, Рой Кон).

Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на "Стажантът" в Кан

Преди дни британският The Guardian публикува интервю с Бакалова, като заглавието му стана повод за политически скандал. Изданието погрешно интерпретира думи на българката. "Той е един от на-злите хора на нашия век", казва Бакалова по адрес на Рой Кон, а не на Тръмп, както написаха от The Guardian. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти