Не херцогиня, а слънце: Кейт Мидълтън засия в жълта рокля на Уимбълдън

Кейт Мидълтън направи бляскава самостоятелна поява на финала за жени на Уимбълдън.

Херцогинята на Кеймбридж пристигна на финала на шампионата по тенис в събота сутринта, където изгледа големия мач и по-късно връчи трофея на Елена Рибакина от Казахстан като патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC). Херцогинята блестеше сред тълпите в лъчиста, ярко жълта рокля на Roksanda, която преди това носеше по време на кралското карибско турне тази пролет. Припомнете си тук ► Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещение в Ямайка

Роклята се отличаваше с къси ръкави, декорация с панделка и разкроена пола с макси дължина. Тя съчета роклята с класически бели обувки на ток от Gianvito Rossi, а аксесоарите ѝ включваха обеци с цитрин и диаманти от Kiki McDonough, годежен пръстен със сапфир и диаманти и брошка панделка в зелени и лилави цветове на AELTC.

Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън

Херцогинята също сложи чифт големи слънчеви очила с форма котешки очи, докато гледаше мача в Кралската ложа, заедно с председателя на All England Club Иън Хюит.

Това не е първият път, когато херцогинята избира ярко жълта визия за Уимбълдън. През 2016 г. тя носеше жълта рокля на Roksanda с цветни детайли, за да гледа как Серина Уилямс побеждава на полуфинал.

Кейт ще се върне на Уимбълдън и в неделя, където тя и принц Уилям ще присъстват на финала на мъжете. Кралската двойка се появи изненадващо, за да присъства на четвъртфиналния мач във вторник, гледайки играта заедно с Хюит и родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън.

Влюбени и безразсъдни: Кейт и Уилям с рядка целувка на публично място

За външния си вид във вторник Кейт облече отново ярка синя рокля на точки от Алесандра Рич, която за първи път носеше по време на Юбилейния уикенд миналия месец. Тя допълни визията си с черно-бели токчета, бяла мини чанта, перлени обеци, като по-късно добави кафяви слънчеви очила от Finlay.

Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти