Наталия от “Игри на волята”: Загубата на дядо ми е най-трудният момент в живота ми

Наталия от племето на Дръзките е поредният участник, напуснал “Игри на волята”. По време на своето гостуване в “След Игрите” тя коментира отношенията в синьото племе, разкри подробности за конфликта си с Гешев и сподели лична история за своя дядо, която я просълзи.

В официалния подкаст на предаването Наталия споделя, че не съжалява, че е напуснала “Игри на волята” сега, защото е влязла в приключенското риалити с друга нагласа. Тя обича да предизвиква себе си, но се определя и като прекалено честен играч, което ѝ е попречило.

Наталия споделя, че винаги е искала да играе с мъже, но причината да не се присъедини към мъжката коалиция е бил Микяй и неговите смесени сигнали. Наталия смята коалицията на Гешев, Павел, Микяй, Десислава и Магдалена за нестабилна. За подготовката си преди “Игри на волята” тя е заложила на пъзелите и на плуването, не толкова на физическата част.

Пред Ваня Запрянова Наталия разказа за конфликтите си с Гешев. Тя се е чувствала неразбрана от него, което много ѝ е тежало. Според Наталия, когато стане въпрос за игрите, двамата говорят на различни езици.

За зрителите на “Игри на волята” най-любопитна беше любовта на Наталия към яйцата. Тя сподели, че 30 яйца на ден се ядат много лесно и не са проблем за никого, но каква е причината да прибегне към яйцата може да разберете в подкаста.

Извън “Игри на волята” Наталия е завършила полицейската академия, въпреки че към днешна дата не практикува полицейската професия. Разказва, че в България професията не е високоплатена и е трудно човек да се издържа със стартовата заплата. Пред водещата на “След игрите” Наталия сподели през сълзи, че най-трудният момент в нейния живот е загубата на дядо ѝ, с когото не е успяла да си вземе последно сбогом.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти