Наталия Кобилкина в ритъма на танца: Животът започва, когато слагате себе си на първо място!

Сексоложката Наталия Кобилкина се впусна в луди танци сред планините и сподели с последователите си в социалните мрежи, че изживява най-хубавото лято в живота си. Под видеото, в което танцува бачата, Наталия написа:

"Изживявам най-хубавото лято в живота си.
Изградих го сама. Сложих себе си на Първо място без компромиси.
Цял живот чаках, че партньора трябва да иска с мен да прави неща, съобразявах с него и неговите желания.
Сега Баста! Ходи ми се в походи - ходя, танцува ли ми бачата - танцувам, прави ли ми се романтика - правя.
Живота почва, когато слагате себе си на първо място."

Наслаждаваща се на новия период в живота си на една щастливо разведена 40 годишна жена, се оказва, че тя има нов поглед над взаимоотношенията между мъжа и жената. 

В епизод на Подкаста Vip Zona известната сексоложка наскоро разказа за тежкия период, който е преодоляла, докато се превръща в успешна бизнес дама. 

"Аз съм сама в себе си влюбена", може уверено да заяви тя днес. "Аз съм много трудна жена в брака и въпреки това издържаха моите мъже 19 години с мен", споделя тя.

Първият ѝ брак с българина Делчо Добрев продължи 11 години. Шест месеца след раздялата им сексоложката срещна своя втори съпруг Такис. Двамата сключиха брак, заживяха в Гърция, роди им се син на име Филип, преместиха се в Лондон. Днес те са щастливо разведени по думите на Наталия. 

След като преживява този бурен период на промяна в живота си, тя осъзнава и още нещо. Жените не бива да смятат, че живота за тях свършва след една определена възраст и всички шансове са вече пропуснати. Напротив - и след 40 можем да открием истинската любов, дори това е много по-възможно.

Чуйте нейната лична история за промяна и преоткриване във видеото. В интервюто ще откриете отговори на въпросите мит ли е, че красивите мъже са лоши любовници, какво търсят мъжете в днешно време, кое е новото модерно в секса и още.

Гледай и слушай Vip zona подкаст в Nova playYouТube и Vbox7!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти