Наследникът на клана Кенеди: Кой е този красавец?

Джак Шлосберг, 31-годишният внук на Джон Ф. Кенеди, проправя свой собствен уникален път в света на политиката и социалните медии. С поразителна прилика с чичо си Джон Ф. Кенеди младши, Шлосберг става известен не само с известното си потекло.

Джак Шлосберг
Снимка: Getty Images

Като нов политически кореспондент на модната библия Vogue, Шлосберг има за цел да съчетае своя правен и бизнес опит със своето забавно присъствие в социалните медии. Неговата цел е да ангажира младите избиратели чрез информативни, но забавни видеоклипове за актуални политически събития.

„Вдъхновен съм от наследството на моето семейство за обществена служба“, казва Шлосберг пред Vogue. „Приемам това много сериозно и искам да допринеса по свой начин.“ Тази отдаденост на обществената служба, съчетана с неговите самоописани тенденции на „глупавите гъски“ онлайн, създава уникален подход към политическия коментар.

Стратегията на Шлосбер цели да направи сериозните теми по-достъпни и ангажиращи. „Ако искате да помолите хората да мислят за нещо сериозно, трябва да го направите забавно или забавно“, обяснява той. — Това правят всички велики лидери.

Освен политическите си стремежи, Шлосберг споделя някои лични подробности. Той е запален читател и спортист, наскоро започва да се занимава с балет. Той поддържа апартамента си украсен със свежи цветя, особено карамфили, и има склонност да носи черно, вдъхновен от Джони Кеш.

Влизайки в ролята си на политически кореспондент, Шлосберг се надява да внесе нова перспектива в американската политика, съчетавайки наследството на Кенеди с модерен подход, ориентиран към цифровите технологии. Усилията му да ангажира младите избиратели и да направи сложните политически въпроси по-достъпни биха могли да изиграят значителна роля в оформянето на политическия дискурс.

Вижте в галерията ни наследникът на клана Кенеди днес!

Джак Шлосберг - внукът на Джон Ф. Кенеди

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти