Наоми Кембъл и 16 години по-млад милиардер на яхта в Ибиса (СНИМКИ)

Супермоделът Наоми Кембъл и мултимилионерът Мохамед Ал Турки бяха забелязани на романтично бягство в Ибиса. Докато папараците улавяха всяка тяхна стъпка, двойката беше видяна да се разхожда по плажа след разходка с лодка, очевидно наслаждавайки се на компанията си.

Кембъл, на 54 години, демонстрира своя безупречен стил в бохемски тоалет, състоящ се от бял изрязан топ, мини пола, украсена с червен декориран колан, широкопола шапка, джапанки, слънчеви очила и множество бижута. От друга страна, Ал Турки, 38-годишен продуцент от Саудитска Арабия, изглежда също толкова елегантен в ежедневното си облекло.

Тази среща не е първата за двойката, която предизвиква слухове за романтичната им връзка от години. Те често могат да бъдат видени заедно на различни събития, включително наградите БАФТА, Седмиците на модата, филмовия фестивал в Кан и фестивала „Червено море“, където Мохамед служи като артистичен директор. Въпреки че през пролетта имаше спекулации, че отношенията им са чисто приятелски, наблюдателите на мрежата остават скептични относно истинската природа на тяхната връзка.

Наоми Кембъл е сребърна богиня в Кан

Модните им вкусове и споделената любов към изкуствата несъмнено са допринесли за тяхното нарастващо приятелство. Освен това те имат много общи приятели, които допълнително укрепват връзката им. „Наоми е доста избирателна относно хората, с които прекарва времето си, и стана много близка с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството и имат много общи приятели. Наоми отлетя с него до Дубай и не мисля, че някога е била по-щастлива. Прекарват много време заедно и изглежда, че между тях има някаква искра, макар засега да са само приятели“, сподели близък приятел на Наоми пред The ​​Sun.

Черната пантера на модата - Наоми Кембъл

Въпреки че точният статус на връзката им остава неясен, няма съмнение, че Наоми Кембъл и Мохамед Ал Турки са очарователна двойка. С техните споделени интереси и нарастваща близост е трудно да не се възхищаваме на романтиката, която ги свързва. Само времето ще покаже дали тяхната връзка ще продължи да процъфтява или ще остане просто едно вълнуващо лятно приключение.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти