"Най-голямата ми травма е от баща ми": Сани от "Един за друг" за трудното си детство

Сани, която е част от една от най-обичаните двойки в романтичното риалити "Един за друг", невинаги е имала хармоничния и спокоен живот, на който в момента са радва с децата си и съпруга си Иван. Тя сподели пред другите жени моменти от детството ѝ, които ги потресоха и разчувстваха. 

Дамите във вилата на любовта водеха разговор за това кои от тях могат да се определят като мъжки момичета. Когато дойде ред на Сани да говори, тя сподели, че се смята за мъжко момиче, защото в изключително ранна възраст ѝ се е наложило да порасне бързо и да се грижи за малката си сестра, която е имала здравословни проблеми. 

След едно падане от колело, когато е била на 10 години, сестричката на Сани изпада в кома и получава хематом на мозъка. Това преобръща целия свят за семейството. Майка им отива да работи в Италия, за да ги издържа, а на Сани, която по това време е в 10 клас, ѝ се налага да се грижи за сестра ѝ съвсем сама. 

"Къпех я, всичко сама правех с нея. По едно време и ток даже нямахме. Беше много трудно, но се справихме." – разказа Сани – "Тя също е много борбена, много повече от мен, защото аз нямаше да изтърпя това, което тя е изтърпяла."

В най-тежкия момент за семейството баща им не е до тях. За него Сани казва, че ѝ е нанесъл най-голямата травма в живота, още преди предателстово, което е извършил спрямо тях. 

"В момента съм в много добри отношения с баща ми, но най-голямата ми травма е от него, наистина." – споделя Сани. 

Баща ѝ е имал сериозен проблем с алкохола и двете момичета често ставали свидетели на семейни скандали, чупене на стъкла, бой и непрекъснато местене при роднини, докато напрежението отмине. "Все бяхме по стените, слушаме карат ли се, бият ли се..." – казва още Сани. 

Тя споделя също, че заради честото домашно насилие в тяхното семейство, все още сънува само кошмари и няма хубави сънища. 

Можете да чуете още от историята на Сани във видеото:

А тук може да си припомните кои са победителите досега в предаването "Един за друг" и да разберете какво се случва с тях сега:

Какво се случва днес с победителите от предишните сезони на "Един за друг"

Прочети още за "Един за друг":

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти