На една маса: Вижте Рачков, Мария Игнатова, Иван и Андрей заедно (СНИМКИ)

Дни преди старта на новия ТВ сезон екипът на "Пееш или лъжеш" се събра на една маса. Във видимо добро настроение Димитър Рачков, Иван и Андрей, Мария Игнатова, режисьорът Кирил Киров - Кико и синът на продуцента Магърдич Халваджиян - Бебо, обсъждат с усмивка съвместната си работа в ресторанта на Хилда Казасян.

Под поста си в социалните мрежи Кико написа:

"Започнахме с вечеря. Как ще завършим? 🤘🤘 От 22-ри септември по Нова."

Всички сме в очакване на новия сезон на "Пееш или лъжеш", който стартира на 22 септември по NOVA с водещ Димитър Рачков. Тази година панелисти в предаването ще бъдат тандемът Иван и Андрей и Мария Игнатова, което обещава истинско забавление за зрителите.

Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори. Всяка седмица към основните панелисти ще се присъединяват и гост - звезди. 

Чрез харизма и артистичност претендентите трябва да убедят гост-звездата, че притежават музикален талант. Панелът от съветници ще се включи активно в разпознаването на езика на тялото, движението на устните и сценичното поведение на участниците - знаци, които биха могли да отличат пеещите от лъжещите.

Прочетете още: 

Димитър Рачков: Цели две гордости в една снимка 

7 години разлика: Ще познаете ли кои са тези известни братя 

Рачков изпрати абитуриент: Вижте сина му и куп родни звезди на бала 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти