На 94 с нова любов: Клинт Истууд разбива клишета (СНИМКИ)

клинт истууд
Снимка: Getty

Холивудската легенда Клинт Истууд, вече на 94 години, продължава да показва, че възрастта е просто число, тъй като той отново се впуска във вълнуващия свят на любовта. След смъртта на дългогодишната си партньорка Кристина Сандърс миналото лято, новината за новата романтична връзка на Истууд изненада мнозина. Според американското списание Radar, Истууд е въвлечен в страстна връзка с неизвестна към момента жена, която той представи на семейството си.

Новата любов на Клинт Истууд

Източник, близък до звездата, разкри пред Radar, че Истууд е завел новата си любима в хотелския си имот в Кармел, Калифорния, където е бил и кмет. Изглежда, че актьорът е решен да прегърне напълно новия си романс и да живее живота си пълноценно, въпреки възрастта си. Източникът добави, че Истууд дори е представил жената на семейството си, което предполага, че връзката е сериозна. Засега обаче малко се знае за самоличността или миналото на новата му половинка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

Предишните връзки на Клинт Истууд

Това не е първият път, когато Клинт Истууд намира любовта след трудностите. Преди Сандърс, той беше женен за модела Маги Джонсън от 1953 до 1984 г. и за телевизионната водеща Дина Руиз от 1996 до 2014 г. Освен това той има осем деца от шест различни връзки, което допълнително подчертава способността му да намира любов в различни етапи от живота си.

Паметта на Кристина Сандърс

Докато навлиза в тази нова глава от живота си, важно е да запомним Кристина Сандърс, която беше до Клинт в продължение на повече от десетилетие. Въпреки че не беше част от развлекателната индустрия, тя винаги подкрепяше кариерата на Истууд и го придружаваше на важни събития като връчването на наградите „Оскар“. Тя присъства на церемонията през 2015 г., когато филмът на Истууд „Американски снайперист“ получи шест номинации за „Оскар“.

С напредването на възрастта изглежда, че любовта не убягва на легендарния актьор Клинт Истууд. Докато той продължава да изследва страстите си, феновете му могат само да се възхищават на способността му да живее пълноценен живот и да намират радост в връзките си. С новооткритата си любов до себе си, бъдещето изглежда светло за 94-годишния актьор, а историята му служи като вдъхновение за всички възрасти.

На 94 с нова любов: Клинт Истууд разбива клишета (СНИМКИ)

От Холивуд

Известни

На 94 с нова любов: Клинт Истууд разбива клишета (СНИМКИ)

Холивудската легенда Клинт Истууд, вече на 94 години, продължава да показва, че възрастта е прост...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти