На 67, а все така щура: Лудото лято на Катето Евро (СНИМКИ)

Катето Евро продължава да живее на пълни обороти и да вдъхновява със своята енергия. Въпреки че вече е на 67 години, популярната българска актриса, най-известна с ролята си във филма "Оркестър без име", не спира да демонстрира позитивната си нагласа към живота.

Последните два месеца Катето Евро сподели множество весели и цветни моменти от своето лято в своя Instagram профил. Въпреки че годините минават, тя остава същата щура и неуморима жена, която всички обичат.

В една от публикациите си Катето Евро е заснета в басейн заедно с Дичо Христов и Карина Попова. Тримата се наслаждават на коктейли, показвайки, че няма по-добър начин да прекараш летния ден от това да се разхлаждаш в басейна с приятели. Друг момент, който актрисата сподели, е видео с Ваня Щерева и актрисата Людмила Сланева. На него трите скачат в басейна на забавен каданс.

Катето Евро сподели и кадри, в които се наслаждава на коктейли с писателя Добромир Банев и Ваня Щерева. Усмивките им и веселите физиономии отново потвърждават, че компанията и доброто настроение са неразделна част от нейния живот.

Една от най-сладките снимки в профила на Катето това лято е тази на внучката ѝ, малката Кати, която е сложила череши в косите си. Снимката излъчва невинност и показва семейната идилия и топлината в живота на известната актриса. Катето Евро продължава да бъде пример за това, че възрастта е само число, а истинско значение има начинът, по който живеем и се наслаждаваме на живота. Тя остава вдъхновение за мнозина със своята непрекъсната енергия, жизнерадост и неизчерпаем хумор.

Вижте публикациите в нашата галерия:

Вижте щурото лято на Катето Евро

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти