На 57, а спираща дъха! Салма Хайек показа своето секси латино тяло по бански

Актрисата Салма Хайек, която пленява с харизмата си вече десетилетия, отново привлича внимание. В новите си публикации в Instagram 57-годишната звезда демонстрира своята невероятна фигура в бански от две части с ярки зелени и бели шарки. Тези кадри, направени край басейна по време на лятната й почивка, са повече от просто снимки - те показват Edna жена, която излъчва увереност и непреходна красота.

С над 32.7 милиона последователи в Instagram, Хайек знае как да ангажира своята аудитория. Актрисата изглежда зашеметяващо, облечена в бански от марката Pour Moi. 

Хайек често е споделяла своите методи за поддържане на форма, които включват възстановяваща йога, прочистване на организма със сокове и дълги разходки с кучетата й. В интервю за Glamour от 2023 г., тя разкрива: Не чувствам, че съм загубила гъвкавостта си, пъргавината си или дори силата си."

Салма Хайек е не само символ на красота, но и на сила и упоритост. Нейната кариера, която продължава вече десетилетия, е изпълнена с успехи и признания. Преди официалното начало на Олимпийските игри в Париж 57-годишната актриса беше сред 175-те факлоносци.

Салма и Франсоа-Анри, които са женени от 15 години, имат 16-годишна дъщеря на име Валентина Палома Пино. Семейството им е пример за хармония и взаимна подкрепа, което несъмнено допринася за личното щастие и успехите на актрисата.

Салма Хайек в секси мрежеста рокля на червения килим

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти