Икони! Моника Белучи и Тим Бъртън за ръка на фестивала във Венеция (СНИМКИ)

Моника Белучи и Тим Бъртън направиха поразителна поява във Венеция във вторник, привличайки вниманието, докато се разхождаха ръка за ръка из емблематичните канали на града. Двойката, която се превърна в неизменна част от събитията на червения килим през последните месеци, пристигна точно преди 81-ия Международен филмов фестивал във Венеция, който официално стартира вчера.

59-годишната Белучи излъчва непринудена елегантност в бял блейзър и костюм с панталон, съчетани с класическа черна блуза. Тоалетът й беше идеално допълнен от големи черни слънчеви очила и шикозна бяла кожена чанта, което придаваше на визията й изчистена, но спокойно излъчване. Италианската актриса, известна с вечната си красота и изтънчен стил, изглеждаше непринудена, докато махаше на феновете от лодката, споделяйки момент на радост с партньора си.

До нея, 66-годишният Тим ​​Бъртън показа характерния си странен стил, избирайки изцяло черен ансамбъл, включващ елегантен костюм, риза и подходяща шапка. Добавяйки нотка на рок звезда, Бъртън допълни визията със слънчеви очила със сини стъкла и черни велурени маратонки, перфектно съчетавайки любовта си към нетрадиционното с класическата изтънченост.

Появата на двойката във Венеция беше преди дългоочакваната прожекция на най-новия проект на Бъртън, "Beetlejuice Beetlejuice", която откри фестивала на 28 август. Филмът, продължение на неговия емблематичен филм от 1988 г. "Beetlejuice", с участието на Белучи заедно със звезден актьорски състав, който включва Джена Ортега, Майкъл Кийтън и Уинона Райдър. На премиерата вчера Моника и Тим подлудиха феновете си с готин черна визия и суперстилно присъствие.

моника белучи тим бъртън
Снимка: Getty Images

Връзката на Белучи и Бъртън е обект на много интриги, откакто двойката за първи път предизвика слухове за срещи, след като се преоткриха на филмовия фестивал Lumière в Лион през октомври 2022 г. Въпреки че първоначално се срещат преди 16 години, приятелството им прераства в романтика наскоро. През юни Белучи потвърди връзката им в интервю за "Elle France", където изрази своето възхищение и любов към режисьора.

"Това, което мога да кажа... Преди всичко се радвам, че срещнах човека. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота", сподели Белучи. „Познавам човека, обичам го и сега ще се срещна с режисьора – започва още едно приключение.“

моника белучи тим бъртън
Снимка: Getty Images

Докато Белучи се готви да участва в "Beetlejuice Beetlejuice", нейната роля на съпруга на главния герой на Майкъл Кийтън добави огромно вълнение около филма. Междувременно Джена Ортега, която играе Астрид Дийц, дъщерята на Лидия Дийц от Райдър, също направи своята поява във Венеция. 21-годишната Ортега беше забелязана във вторник в плисирана минипола и кариран блейзър, излъчващ младежка енергия и увереност. В скорошно интервю за "New York Times", Ортега похвали Райдър за нейната топлота и доброта на снимачната площадка, описвайки връзката им като „доста странна“, но дълбоко интуитивна.

Как се промени Моника Белучи през годините

Райдър, която отново изпълнява емблематичната си роля на Лидия, също беше видяна да пристига във Венеция, въпреки че избра по-сдържан външен вид, скривайки лицето си под шапка с козирка. 

Филмовият фестивал във Венеция обещава да бъде събитие, осеяно със звезди, като се очаква редица звезди да украсят червения килим през следващите дни. Джордж Клуни и съпругата му Амал вече са пристигнали в града, подготвяйки се за дебюта на дългоочаквания трилър за кражби на Клуни "Wolfs", режисиран от Джон Уотс и с участието на Брад Пит. Филмът е насрочен за прожектиране на 1 септември.

Моника Белучи и Тим Бъртън показаха любовта си в Рим

Докато Венеция се готви да приеме най-известните лица в света, включително Хоакин Финикс и Лейди Гага за премиерата на *Joker: Folie à Deux* на 4 септември, градът кипи от вълнение. Тъй като фестивалът трябва да покаже смесица от легендарни таланти и изгряващи звезди, е ясно, че тазгодишният филмов фестивал във Венеция ще бъде исторически.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти