Edna.bg пита Алекс Гърдева: Могат ли лошите мисли да ни разболеят?

Алекс Гърдева е хипнотерапевт и риалити звезда. Тя е Edna от най-интересните участнички в звездния отбор на Hell’s Kitchen 6. Ние не пропуснахме да ѝ зададем няколко въпроса за рубриката на нашия сайт ,,Edna.bg пита“.

Хипнотерапевтът даде яснота по едни от най-нашумелите и актуални теми, свързани с психологическото здраве и цялостното благополучие в това отношение. Знаем, че сте нетърпеливи да разберете какво сме ви подготвили, така че да започваме!

Колко важна е силата на мисълта?

Силата на мисълта може би е едно от най-важните неща за един вълшебен свят.

Лошите мисли могат ли да ни разболеят и защо?

Лошите мисли могат да ни разболеят, защото влизаме в енергията на това, което мислим и целият потенциал, който имаме, отива в минуса. Превръщаме нещо божествено и силно в много силен минус.

А хубавите мисли могат ли да ни излекуват и как?

Хубавите мисли могат да ни излекуват, защото тази силна енергия, която сме ние, когато има позитивна мисъл, тя отива в плюса. Това означава, че ние почваме да изживяваме това, което мислим.

Как да открием вътрешната сила да мислим позитивно, дори в тежки ситуации?

Когато изчистим болката. Когато ни изчистим болката, ние можем да разгърнем потенциала. Това означава, че можем да спрем да се саботираме и да живеем по-щастливо. Това зависи напълно от нас.

Можем ли хората сами да препрограмираме съзнанието си или по-скоро имаме нужда от правилните хора в живота си, за да се случи това?

Винаги имаме нужда от правилните хора, защото когато ние правим нещо за себе си, ние го правим чрез нашия модел. Когато има други хора, които ни подпомагат, те разширяват нашия модел. Това означава, че ние можем да разширим нашия мироглед и нашия фокус.

Как да избираме умно хората в обкръжението си?

Най-важната тема е да избираме умно хора в обкръжението. Когато един човек не ни кара да се чувстваме добре, трябва да се разделим с този човек. Има една много хубава поговорка, която обичам: ,,Когато си най-умният в стаята, напусни стаята. Смени стаята“.

Ти какви хора не допускаш в живота си?

В живота си не допускам заблудени хора, неосъзнати хора, лоши хора.

Как успяваш да изчистиш ежедневието си от негативни хора?

Когато качиш вибрацията си, хората почват да те заобикалят на твоята вибрация. Другите не искат да бъдат там по този начин. Качвам вибрацията, разгръщам себе си и животът ме среща само със себеподобни.

Кои са правилата на щастливия живот?

Себеопознаване, себеприемане, позволяване да грешим и да се учим от грешките си.

А теб какво те прави щастлива, за да ти го пожелаем?

Мен ме прави щастлива да виждам усмивки, хората, които обичам да са добре, да си позволяват да бъдат щастливи. Общото благо ме прави щастлива.

Още интервюта на Edna.bg: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол