Мира Добрева за алкохолизма на баща си и трудната раздяла с Жоро Торнев

В интервю за рубриката на Мариян Станков - Мон Дьо в предаването "Събуди се" по NOVA, Мира Добрева откровено разказа за най-трудните моменти в своя живот. Тя сподели болезнени детайли от личните си преживявания, които са оформили характера ѝ и са я научили на силата на прошката и оцеляването.

Мира губи баща си, а причината е борбата му с алкохолната зависимост. Тя описва алкохола като разрушителна сила, която засяга не само болния, но и цялото семейство. Мира открито говори за тази болка, защото вярва, че е важно хората да разберат колко сериозни могат да бъдат последствията от алкохолизма.

Тя също така разкрива, че след завършването на книгата си "Светулки зад решетките" е изпаднала в сериозно здравословно състояние, което я поставя на ръба на живота. Болестта и дългото възстановяване променят вижданията ѝ за телевизионната кариера и я карат да сложи край на този етап от живота си. Въпреки това, тя се гордее, че не се е оставила на отчаянието и се е върнала на работа.

Един от най-личните моменти в интервюто бе признанието за раздялата ѝ с Жоро Торнев. Мира сподели за болката от изневерите и самотата, която я е съпътствала. Въпреки сложните им отношения, тя говори с уважение за него, споменавайки голямата любов, която са изпитвали един към друг, но също така признава, че не вярва да изпита нова любов в бъдеще.

За да разберете повече за преживяванията на Мира Добрева и нейната житейска философия, гледайте пълното интервю във видеото по-горе.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти