"Мина половин живот": Владо Карамазов за пътя към успеха

Разказ за отминалите години от живота ми, нарича актьорът Владимир Карамазов книгата си „Мина половин живот“, която представи в "На кафе" по NOVA.

"Това не е биографична книга, а разказ за миналите събития в живота ми", казва Карамазов. Книгата освен разкази за живота му, съдържа снимки – доказателства за случките, за които разказва. Актьорът - фотограф разкри, че перипетиите, свързани с издаването на една книга са били на косъм два пъти да го откажат да я издаде.

Карамазов сподели, че напоследък с доста лека ръка се отказва от много неща в живота си, но е решил , че трудът на екипът, който стои зад книгата го е вдъхновил да я довърши.

5 неща, които може би не знаете за Владо Карамазов

Покрай премиерата ѝ му предстои да се срещне с деца – ученици, с които му е много интересно да общува.

Чрез прости случки, разказани в книгата Карамазов показва, че пътят до успеха е много по-интересен от самия успех. В момента осъзнато върви по своя път във фотографията, постига целите си и развива въображението си. Актьорът сподели, че от една година се занимава с фотография на хора, лишени от свобода. Проектът е свързан с това, че в наши дни хората лесно слагат етикети, а зад всяка съдба има много дълбока история.

Повече за историите на актьора и всичко, което разказва в книгата си, както и за предстоящите му проекти през новия театрален сезон, вижте във видеото от "На кафе" по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти