Мила Роберт гледа към бъдещето с “Novi Ochi”: С тази песен искам “да се дам”

Певицата Мила Роберт представи новия си хит “Novi Ochi”. Песента е продължение на трилогията от хитове “Pokemon”, “Me4ka” и “Kazino”, които генерираха милиони гледания и стриймове и се превърнаха в любими песни на българските меломани.

Мила Роберт и "Novi Ochi"

Песента “Novi Ochi” е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов - L Padr3. Видеото към песента е създадено от Мила и Филип Крус, който е и главен оператор. Монтажът отново е дело на Мила и Филип, а продуценти на проекта са певицата и музикалният лейбъл East Art.

“Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има “нови очи” и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам “да се дам” на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме.” – споделя за проекта Мила.

Видеото към песента също е много специално за нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Robert (@mila_robert)

“Във видеото танцувам с много скъп за мен човек - партньорът ми от Dancing Stars - Кристиан Йорданов. Това се случва на хеликоптерна площадка в небето. Мислехме си, че ще ни е страх от високото, но се оказа че предпочитаме да танцуваме, вместо да се страхуваме и се забавлявахме страшно много. Премигващите очи във видеото са ми подарък от приятелите ми в Инстаграм. Казах им че търся и за ден получих стотици невероятно красиви очи и съм страшно благодарна, че хората решиха да ги споделят с мен, защото очите са порталът към душата.”.

Мила Роберт определя проекта, който е партньорство между певицата и музикалната компания East Art, като “рестарт” и начало на “нова ера” за нея като артист.

“Дай Боже на всекиму Novi Ochi” казва Мила, вярвайки, че всеки заслужава много любов всеки ден.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти