Няколко дни в рая: Михаела Маринова показа новото си гадже (СНИМКА)

Популярната българска певица Михаела Маринова отново привлече вниманието на своите фенове с последните си снимки от Италия, споделени в Instagram. Този път обаче не само красивите пейзажи на езерото Комо бяха причината за вълнението, а и появата на мистериозен млад мъж до нея.

Михаела зарадва последователите си с кадри от Беладжо, Италия, където се наслаждава на лятна ваканция. Една от снимките, които певицата сподели, предизвика истински фурор – на нея тя се разхожда хванала за ръка непознато момче. Двамата са облечени в светли дрехи, които демонстрират хармония помежду им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela (@mixaelamarinova)

„Няколко дни в рая“ – така е озаглавила поста в Instagram Михаела. Тази публикация веднага провокира множество поздравления от страна на последователите й. Колегата й Кристиан Костов също не пропусна да напише коментар.

Кой е Той?

Докато феновете се опитват да разгадаят самоличността на новия ѝ приятел, Михаела запазва неговото име в тайна. Това обаче не пречи на последователите ѝ да изразят радостта си от факта, че любимата им звезда е отново щастлива.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela (@mixaelamarinova)

Припомняме, че преди време Михаела Маринова имаше дълга връзка с футболиста Александър Дюлгеров. Двамата дори се сгодиха, а мнозина очакваха сватба в бъдеще. За съжаление, тази приказка не завърши със „щастлив край“, тъй като певицата и спортистът решиха да сложат край на отношенията си.

Михаела Маринова не само че продължава да радва феновете си с успешната си музикална кариера, но и очевидно е намерила щастието в личния си живот. Очакваме с нетърпение да разберем повече за мистериозния младеж, който успя да спечели сърцето на Михаела, и да видим как ще се развият техните отношения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти