Меган мислела за самоубийство, сега се страхува за децата си! Какво се случва с нея и Хари?

"Принц Хари и Меган Маркъл държат принц Арчи и принцеса Лилибет настрана от светлината на прожекторите заради опасения за безопасността им", това заяви близък приятел на кралската двойка в скорошно интервю за сп. People.

Принц Хари все още не може да преодолее загубата на майка си - принцеса Даяна, която загина трагично в автомобилна катастрофа с папараци през 1997г. Близкият приятел на двойката съобщава, че Меган и Хари се страхуват децата им да не бъдат отвлечени или наранени и за това ги държат далеч от общественото внимание, в желанието си да имат възможно най-спокойно детство.

Множество добре осведомени лица от обкръжението на принца също разкриват пред списанието, че херцогът на Съсекс вярва, че баща му, крал Чарлз Трети, ще възстанови охраната му.

Припомняме ви, че Хари по-рано тази година загуби делото, с което се надяваше да възстанови охраната си, финансирана от данъкоплатците. И точно това, което му пречи да си осигури търсената защита, е предмет на ожесточени спорове. По конституция крал Чарлз няма никаква правителствена власт в Обединеното кралство, а правомощията за предоставяне на полицейска закрила са на Изпълнителния комитет за защита на кралските особи и обществените личности, който действа от името на правителството на Обединеното кралство.

арчи хари меган
Снимка: Getty/Gulliver

От своя страна съпругата на принца, Меган Маркъл, "го подкрепя 100%, но би искала той да се откаже от тези съдебни дела, да бъде щастлив и да живее за момента", пък коментира бивш служител на тяхната фондация Archewell.

Междувременно Меган Маркъл разказа в скорошно интервю, че съвсем леко е засегнала проблема си, когато публично е признала, че е имала мисли за самоубийство, докато е била работещ член на кралското семейство. Тя за първи път сподели за този мрачен период в живота си в разговор с Опра Уинфри, пред която призна, че "не е искала повече да е жива", докато е живяла във Великобритания.

Херцогинята на Съсекс каза на Опра през 2021 г., че "не е можела да остане сама" и казала на съпруга си, че "не иска повече да бъде жива".

"Никога не бих искала някой друг да прави такива планове и никога не бих искала някой друг да е на моето място и да не се вярва на думите му. Така че, ако изразяването на това, което съм преодоляла, ще спаси някого, тогава това си струва", допълни още тя. "Знаех, че ако не го кажа, ще го направя. Просто не исках повече да съм жива. И това беше много ясна, реална и плашеща постоянна мисъл", заяви тогава Меган.

 

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти