Меган Маркъл откровено за правата на жените и дъщеря си Лилибет

Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, наскоро посети Колумбия като част от бизнес турне със съпруга си принц Хари. Докато бяха там, тя присъства на форума Black Women and Power, където сподели своята история за това как се е застъпила за правата на жените от ранна възраст и благодари на принц Хари за подкрепата му към жените.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

По време на речта си херцогинята разказа как е писала на Procter & Gamble на 11-годишна възраст, недоволна от сексистка реклама на препарат за миене на съдове. След нейната намеса компанията промени фразата в кампанията си. Маркъл подчерта колко важно е младите момичета да имат глас и да бъдат чути.

Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024

Освен това тя говори за връзката си с принц Хари и тяхната 3-годишна дъщеря Лилибет. Меган сподели, че дъщеря им вече има право на собствено мнение и изрази благодарността си към съпруга си за уважението му към правата на жените.

Докато бяха в Колумбия, херцогът и херцогинята на Съсекс участваха в различни събития, насочени към насърчаване на психичното здраве на младежите и борбата с кибертормоза. Това е тяхното второ официално турне тази година след посещението им в Нигерия през май.

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II

По време на пътуването си Меган Маркъл носеше персонализирано колие, гравирано с имената на нейните деца, демонстрирайки постоянната й връзка с тях, дори когато са разделени. Огърлицата, направена от Arielle Gordon, струва £1350 и е популярна сред известни личности като Бионсе, Кейт Уинслет, Джиджи Хадид и Джесика Алба.

Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк

По време на посещението си в Колумбия херцогинята също сложи край на слуховете за напрежение между нея и Виктория Бекъм. Тя носеше копринена кафява риза на дизайнерката от колекцията за 2020 г., като по този начин призна приноса на Бекъм към модната индустрия.

Меган Маркъл продължава да бъде защитник на правата на жените и използва всяка възможност, за да сподели своя опит и да вдъхнови другите. Нейната отдаденост на семейството и каузите, които подкрепя, служи като модел за подражание за жени по целия свят.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти