Без принц Хари, но с много стил: Меган Маркъл блести на галавечеря

Меган Маркъл отново привлече вниманието на медиите и модните критици с поредната си бляскава поява. Миналата събота херцогинята на Съсекс се появи изненадващо на галавечеря, организирана от Детската болница в Лос Анджелис (CHLA). Събитието, което се провежда веднъж на две години, събира известни личности и благодетели, за да почетат постиженията на пациентите и работниците в педиатрията.

43-годишната Меган демонстрира впечатляващ стил, облечена в червена рокля на Carolina Herrera – тоалет, който тя носеше и през 2021 г. на събитие в Ню Йорк в чест на Деня на ветераните. Огненият цвят на роклята и смелото деколте придадоха на визията ѝ още по-секси и уверено излъчване, което тя носеше с лекота.

Вижте СНИМКИ на Меган Маркъл в червено на галавечеря

Въпреки че принц Хари отсъстваше от събитието, Меган уверено привлече вниманието на всички. Тя се държеше приятелски с всички гости, включително с малките пациенти на болницата и техните семейства, с които се снима и разговаря.

Докато принц Хари в момента се ангажира с благотворителни проекти в Лесото, свързани с неговата организация Sentebale, Меган пое по собствен път в подкрепа на важни каузи, като същевременно поддържа своята бляскава публична визия.

Интересно е, че нейната червена рокля предизвика сравнения с Кейт Мидълтън, известна с практиката да рециклира своите тоалети. Меган, макар да върви по собствен път, също показа, че модата може да бъде не само бляскава, но и устойчива.

Прочетете още: 

Без принц Хари, но с много стил: Меган Маркъл блести на галавечеря

Кралски новини

Известни

Без принц Хари, но с много стил: Меган Маркъл блести на галавечеря

Меган Маркъл отново привлече вниманието на медиите и модните критици с поредната си бляскава появ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти