Мария Игнатова откровено за работата с Димитър Рачков в ,,Пееш или лъжеш"

След осемгодишна пауза, дългоочакваното шоу „Пееш или лъжеш“ се завръща на екран на 22 септември, а Мария Игнатова ще бъде в центъра на събитията като водеща. Тя и бившият ѝ партньор, Димитър Рачков, отново ще се съберат на екран, което породи множество спекулации за личния им живот. В интервю за „Събуди се“ по NOVA, Мария разкри истината за отношенията им и какво да очакваме от новия сезон на шоуто.

Игнатова, която през годините се утвърди като едно от най-разпознаваемите лица на българската телевизия, не крие, че работата с Рачков е истинско предизвикателство. „Докато бяхме заедно цели осем години, не спряха да ни разделят, а сега се сетиха да ни събират“, шеговито коментира тя. Двамата са създали силна професионална връзка, която им позволява да се разбират без думи, но Мария не пропуска да отбележи, че липсата на лични отношения е още един повод за хумор на сцената.

Вижте колко зашеметяващо изглежда Мария Игнатова по бански

Новото издание на „Пееш или лъжеш“ обещава да бъде по-вълнуващо от всякога, като освен Мария и Рачков, в екипа ще влязат и Иван и Андрей – добре познати на зрителите със своите провокативни комедийни моменти. „Зрителите вероятно смятат, че са видели всичко от тях, но дори не подозират за размера на тяхното комедийно явление. В комбинация с Рачков това роди нещо ново и невероятно забавно“, сподели водещата.

Мария разкри и някои интересни подробности за първия епизод на шоуто, в който гост звезда ще бъде Веселин Маринов. Той самият се връща на сцената на „Пееш или лъжеш“ с известно притеснение, след като преди осем години направи грешен избор, избирайки непееща участничка. „Травмата при него не е зараснала и затова сега подходи плахо. Дали ще успеем да му помогнем да преодолее страховете си, зрителите ще видят на 22 септември“, коментира Игнатова.

С хумор и самоирония, Мария Игнатова продължава да впечатлява както на сцената, така и в личния си живот. За нея е важно не само да забавлява, но и да съхрани същността си – както на екрана, така и извън него.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти