Мария Игнатова на 45: Ето 5 факта, които не знаете за нея!

Водещата Мария Игнатова, която от години пленява зрителите с чаровната си усмивка и неподправено излъчване празнува днес своите 45 години! 

Игнатова, която през годините се утвърди като едно от най-разпознаваемите лица на българската телевизия е родена в София. Била е водеща на предаванията „Господари на ефира“, „България търси талант“, „Х Фактор“, „Папараци – ново 20“, „Звездите в нас“ и Един за друг.

Вдъхновени от новото ѝ амплоа на панелист в предаването "Пееш или лъжеш" по NOVA и разбира се от рождения ѝ ден, решихме да ви запознаем с няколко малко известни факти за нея.

1. Мария се интересува от света на модата, макар че това не е чак такава изненада, предвид винаги стилната ѝ визия. Тя е учила Моден мениджмънт в Холандия, но така и не завършва тази специалност. По-късно се записва да учи Телевизионна журналистика.

2. Днес я познаваме предимно като водеща на развлекателни шоупрограми, но Мария може да се похвали и със спортни познания, тъй като е работила като спортен журналист.

3. Сред любимите музикални групи на актрисата са легендарните за 80-те „Тото” и „А-ха”.

4. Може и да не сте забелязали, но Игнатова всъщност може да пее много добре. Това нейно качество тя демонстрира не само в първото издание на предаването за имитации "Като две капки вода". Тя има и три студийни записа – "Не ме търси", "Искаш" и "Невъзможно".

5. Споделя, че ако беше супергерой, нейната тайна сила щеше да е... да бъде невидима.

Това лято Мария предизвика истински фурор с новите си плажни снимки, които сподели в социалните мрежи. Мускулестото ѝ тяло и изкусителните форми, на които много по-млади дами биха завидели, за пореден път доказват, че тя знае как да се грижи за себе си.

Снимките, които бързо събраха хиляди харесвания и десетки коментари, ни показват Мария в най-добрата ѝ светлина – сияеща и енергична, сякаш се наслаждава на всеки миг от лятото. В една от публикациите чаровната блондинка шеговито споделя: „Малко да подредя камъните по плажа…“, показвайки артистична композиция от морски камъчета, която събра погледите на последователите ѝ. 

Мария Игнатова отдавна е една от най-обичаните и позитивни фигури в българския шоубизнес. С годините тя успя да запази свежестта и харизмата си, като продължава да бъде пример за стил, красота и професионализъм. Сигурно е, че феновете ѝ ще продължат да се наслаждават на всяка нейна изява, както на малкия екран, така и в социалните мрежи, където тя не спира да споделя моменти от живота си.

Вижте колко зашеметяващо изглежда Мария Игнатова по бански

 

Прочетете още: 

Мария Игнатова на 45: Ето 5 факта, които не знаете за нея!

БГ звезди

Известни

Мария Игнатова на 45: Ето 5 факта, които не знаете за нея!

Водещата Мария Игнатова, която от години пленява зрителите с чаровната си усмивка и неподправено ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти