Нека бъде лято! Мария Игнатова изглежда зашеметяващо по бански (СНИМКИ)

Водещата Мария Игнатова, която от години пленява зрителите с чаровната си усмивка и неподправено излъчване, този път предизвика истински фурор с новите си плажни снимки, които сподели в социалните мрежи. Мускулестото ѝ тяло и изкусителните форми, на които много по-млади дами биха завидели, за пореден път доказват, че Мария знае как да се грижи за себе си.

Снимките, които бързо събраха хиляди харесвания и десетки коментари, ни показват Мария в най-добрата ѝ светлина – сияеща и енергична, сякаш се наслаждава на всеки миг от лятото. В една от публикациите чаровната блондинка шеговито споделя: „Малко да подредя камъните по плажа…“, показвайки артистична композиция от морски камъчета, която събра погледите на последователите ѝ. 

Вижте колко зашеметяващо изглежда Мария Игнатова по бански

Макар да няма официално потвърждение, зад обектива вероятно стои съпругът ѝ Нойзи, който, съдейки по кадрите, със сигурност няма да изпусне от поглед такава гледка. Двамата явно споделят не само любовта си към морето, но и към поддържането на добра форма, като Мария не пропуска да демонстрира колко енергична и активна е дори по време на своята почивка.

Тази година Мария Игнатова успешно дебютира като водеща на популярното шоу „Един за друг“, заедно с Емо Чолаков, но сега тя е решила да си вземе заслужена почивка и да се отдаде на любимите си занимания. Според профила ѝ в Instagram, Мария се наслаждава на йога практики на брега на морето, което допълнително подчертава хармонията и вътрешния мир, които излъчва.

Лятото на Мария Игнатова след Един за друг"

Мария Игнатова отдавна е една от най-обичаните и позитивни фигури в българския шоубизнес. С годините тя успя да запази свежестта и харизмата си, като продължава да бъде пример за стил, красота и професионализъм. Сигурно е, че феновете ѝ ще продължат да се наслаждават на всяка нейна изява, както на малкия екран, така и в социалните мрежи, където тя не спира да споделя моменти от живота си.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти