Изящна в черно: Мария Бакалова с незабравима нощ в Исландия

Уикендът беше специален за Мария Бакалова, която присъства на тазгодишните Европейски филмови награди, раздадени в Рейкявик, Исландия.

По време на церемонията 26-годишната актриса излезе на сцената, за да представи отличието Най-добър европейски анимационен филм. Тя връчи приза на победителя Ален Угето за режисурата на „Забранено за кучета и италианци“ (“No Dogs of Italians Allowed”).

Мария Бакалова заблестя на Европейските филмови награди в Исландия

Както и през последните си няколко публични появи, Мария Бакалова избра тоалет в черно. Актрисата, родена в Бургас, облече дълга рокля на Georges Chakra. Романтично излъчване придава полупрозрачната горна част с флорални апликации, които продължават заедно с дантела и при полата.

Бакалова публикува кадри от вечерта в своя Instagram профил. „Благодаря на Европейската филмова академия, че ме покани на красивите, грандиозни и приказни 35 Европейски филмови награди!“, написа тя.

В емоционалния пост номинирата за „Оскар“ българка сподели:

„Каква голяма чест е да мога да се срещна с толкова много от своите идоли и дори да им връча награда! Артисти, чието изкуство пречупи представата ми за живота не само пред камерата, но и зад нея! Режисьори, които ме вдъхновиха да стана актриса и да правя ИЗКУСТВО. Филми като вашите ме накараха да повярвам, че наистина може да промениш света чрез силата на киното! Благодаря! Благодаря ! Благодаря! И поздравления за всички невероятни номинирани и победители 💚 Каква красива и незабравима нощ!“

От думите ѝ разбираме още, че на събитието актрисата е била придружена от своята майка Румяна. „Мамо, ти си най-добрата компания, която съм имала!“, написа Мария в края на публикацията си.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти