Мари Константин обяви пола на бебето, мечтата на Гала се сбъдна

Радостта в семейството на водещата на предаването "На кафе" Гала не спира да се увечава! В последния епизод на подкаста "Кажи ми, мамо" на дъщеря ѝ Мари Константин, която в момента е бременна с първата си рожба, бъдещата майка разкри какъв е пола на бебето. 

Гала и дъщеря ѝ проведоха искрен и емоционален разговор за децата и майчинството, а водещата си припомни мили моменти от нейната собствена бременност с Мари. Към края на епизода те показаха клипче от момента, в който Гала и половинката ѝ Стефан разбират за пръв път какъв е пола на бебето - момиче.

Когато разбира, че ще има внучка, Гала радостно започва да скача и да вика "Ще имаме момиченце! Колко съм щастлива!". Оказва се, че това е голяма мечта на водещата. Тя разказва, че още когато е била бременна с Мари, е искала много силно да има момиче. 

"Аз и за теб, както и за себе си, знаех, че ще е момиче", споделя Гала. "Ще видиш, че е най-вълшебното нещо да имаш момиченце", казва тя на дъщеря си. 

Гала си спомня, че времето ѝ с новородената Мари е било  най-вълшебното в живота ѝ. "Не можеш да си представиш колко запълва целия ти живот, дава ти някакъв невероятен смисъл това същество, което ще се появи", казва водещата. 

Мари сподели с публиката и своите Instagram последователи радостната вест, че очаква първото си дете през месец май. 

Бащата на бебето е синът на добре познатата ни от ефира на предаването "На кафе" Джуджи, която е и една от най-близките приятелки на Гала. 

Екипът на Edna.bg пожелава на цялото семейство здраве, любов, безкрайно щастие и най-вече – спокойствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол