Марго Роби очаква първото си дете (СНИМКИ)

Марго Роби е бременна! Множество източници потвърждават пред PEOPLE, че 34-годишната звезда от "Барби" и съпругът й Том Акърли очакват първото си бебе.

 Роби и Акърли се срещат за първи път през 2013 г. на снимачната площадка на драмата от Втората световна война Suite Française, където той е асистент-режисьор, а тя е пред камерата. Женят се през декември 2016 г. по време на частна церемония в австралийския Байрън Бей. Двамата така и не обявиха годежа си преди сватбата си.

Като кралица: Марго Роби на премиерата на „Барби“ в Лондон

Роби и Акърли са първо приятели и работят заедно в продуцентската компания LuckyChap в продуцентски екип от четирима души, който включва също приятелката на Роби от детството София Кер и Джоузи Макнамара.

Марго Роби като звезда от Златен Холивуд

Компанията е продуцирала няколко филма и телевизионни сериали, включително „Аз, Тоня“, „Хищни птици“ и „Барби“ – всички от които с участието на Роби. Миналия месец Акърли разказа пред The ​​Sunday Times за това как той и Роби балансират личния и професионалния си живот.

„Прекарваме 24 часа на ден заедно“, казва съпругът на Марго Роби. „Безпроблемно е. Нямаме превключвател за включване, изключване. Всичко е перфектно!"

Вижте в галерията ни щастливото им семейство!

Марго Роби и съпругът ѝ Том Акърли

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти