Мама на четири: Антоанет Пепе на море с мъниците (ВИДЕО)

Антоанет Пепе, популярната инфлуенсърка и майка на четири деца, сподели своята морска ваканцията, която се превърна в едно истинско лятно предизвикателство и повод за възхищение от страна на нейните последователи. Само месец след раждането на малката Беатрис, тя реши да се отправи на море заедно с всичките си деца, демонстрирайки сила, упоритост и майчинска любов.

В една от последните си публикации в Instagram, Антоанет разказа как семейството ѝ е обединено на морето, след като най-големият ѝ син Матиас, който е от връзката ѝ с Филип Стоянов-Филяка, се е присъединил към тях след прекарано време с баща си в Бургас.

Тя споделя: „Всички заедно. Вече сме на море с мъниците. Матиас много ми липсваше, но пък си е изкарал чудесно с татко си в Бургас.“

Антоанет не скрива вълнението си от срещата на Матиас с новата му сестричка, като споделя, че това е било изключително специално преживяване за всички тях.

Но не само Матиас преживява важни моменти на плажа. Сиена и София, другите две деца на Антоанет от брака ѝ с датчанина Филип, са също там и се наслаждават на лятото. Семейството има възможността да види Иво Карамански-младши, бащата на Беатрис, зад пулта по време на негово участие близо до караваната им.

„Отдавна децата искаха да видят Иво зад пулта. Можете ли да познаете кое от децата има желание да се занимава с музика?“ – пише Антоанет, оставяйки последователите си да гадаят.

Красивата любов на Антоанет Пепе и Иво Карамански

Само преди дни Антоанет хвана букета на сватбата на своята приятелка и колежка Полина Билоконна, което се превърна в символичен момент, отварящ нова страница в нейния живот.  

„Вече с Иво планираме сватбата“, споделя тя, разкривайки, че големият ден е в процес на подготовка.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти