Майли Сайръс и Доли Партън с изненадваща роднинска връзка

Въпреки че мнозина знаят за близките отношения между кънтри легендата Доли Партън и нейната кръщелница, певицата Майли Сайръс, новината, че те всъщност са седми братовчеди, дойде като изненада за мнозина. Сайтът за генеалогия и проследяване на родословни дървета Ancestry направи това разкритие, след като използва милиарди исторически записи и публични родословни дървета.

Общият им прародител е човек на име Джон Брики, който е роден във Вирджиния през 1740 г. Брики е шестият прадядо на Партън и седмият прадядо на Сайръс. Първоначално Партън смятала, че тя и Сайръс ще бъдат трети братовчеди, но разкритието не я изненадва, тъй като тя отдавна чувства Сайръс като част от семейството.

„Мислех, че ще сме поне трети братовчеди“, казва Партън в епизод на Access Hollywood, когато обсъжда разкритието. „Това не ме изненадва, защото наистина я чувствам като семейство.“

Близките отношения между двете музикални звезди са добре документирани, като Сайръс дори спомена Партън в почитта си към нея, която написа за 100-те най-влиятелни хора на списание Time за 2021 г.

„Доли е моят идол не само заради несравнимата си кариера – тя е и моят модел за подражание заради непоклатимите си морал и ценности“, пише Сайръс. „Тя осъзнава колко въздействащ ще бъде нейният избор като един от най-емблематичните и силни гласове в кънтри музиката и не оставя никого безразличен.“

В момента Партън работи върху нов албум, озаглавен „Dolly Parton & Family: DNK of Smoky Mountains – Family, Faith and Tales“, който ще излезе през ноември. Албумът ще включва разкази за нейното семейство, заедно със семейни песни и истории. Освен това албумът ще бъде придружен от документален сериал в четири части, който ще предложи по-задълбочен поглед върху историята на семейството на Партън, включително интервюта с множество членове на семейството.

Кой е новият мъж в живота на Майли Сайръс?

С невероятната новина, че те са седми братовчеди, връзката между Доли Партън и Майли Сайръс продължава да укрепва, както професионално, така и лично. Тяхното силно приятелство служи като доказателство за факта, че понякога съдбата има свои собствени планове и тези планове могат да доведат до невероятни връзки между хората.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти