Луиза Григорова на 34: Вижте щастливото ѝ семейство днес

Луиза Григорова-Макариев е талантлива българска актриса, която спечели сърцата на мнозина с изпълненията си както в театъра, така и в киното. Родена на 7 юни 1988 г., тя празнува своя рожден ден всяка година със семейството си, което играе важна роля в живота и кариерата й.

През 2011 г. Луиза Григорова среща бъдещия си съпруг, режисьора Мартин Макариев, на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом“. Двамата бързо се влюбиха и оттогава са неразделни. Те имат силна връзка, подкрепят се взаимно в кариерите си и споделят любовта си към изкуството.

На 31 май 2017 г. Луиза Григорова-Макариев и Мартин Макариев се ожениха на красива церемония в църквата "Успение на Света Богородица" в гр. Царево. Двойката има син -  Бран Макариев, роден на 27 октомври 2020 г., Семейството живее щастливо в София и често споделя моменти от личния си живот чрез социалните медии.

Луиза Григорова-Макариев започва професионалната си актьорска кариера през 2006 г. с филма „Моето малко нищо“. След това тя получава признание за ролята си на Алекс в популярния телевизионен сериал „Стъклен дом“, който се излъчва от 2010 до 2012 г. За изпълнението си тя печели наградата „Златна роза“ за най-добра женска роля.

След успеха на първия сериал с нейно участие Луиза продължава да работи активно в киното и телевизията. Някои забележителни филмови роли включват героинята й Яна във филма на ужасите „Вила Роза“ (2013), за която тя печели наградата „Българският филм на годината“ за най-добра актриса, и ролята й на Катя в екшън трилъра „Привличане“ (2018).

В допълнение към работата си в киното, Луиза Григорова-Макариев е известна и с ролите си в няколко успешни театрални постановки. Тя е част от трупата на "Театър София" и е участвала в представления като „Тирамису“, „Разбиване“ и „Любовникът“.

Като отдадена майка и съпруга, Луиза Григорова-Макариев успешно балансира личния си живот с процъфтяващата си актьорска кариера. Тя често споделя снимки от пътувания със семейството си и моменти зад кулисите с колегите си. 

Освен това тя използва влиянието си, за да повиши осведомеността относно важни въпроси като психичното здраве и правата на жените.

Луиза Григорова-Макариев е една от най-интересните млади и успешни български актриси днес. 

Вижте в галерията ни голямото ѝ щастливо семейство днес!

Луиза Григорова и щастливото ѝ семейство

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти