Невероятни: Луиза Григорова и синът ѝ покоряват върхове (СНИМКА)

Българската актриса Луиза Григорова-Макариев продължава да изненадва феновете си с уникални моменти от личния си живот. Този път тя сподели вълнуваща публикация в Instagram, показвайки първия покорен връх на сина си Бран. На снимката малкият сладко се е изплезил на камерата, което добавя допълнителна доза чар към приключението.

„Първи покорен връх за Бран! До сега сме качвали Черни връх само от Алеко, съответно в главата ми никога не е стояла възможността да отидем с Бран, но миналата седмица @radinadumanyan ме подсети, че от Витошко Лале лифтът си работи и те качва на метри от върха. Маршрутът от лифта е супер лек и подходящ и за малки деца! В чайната има вкусен обяд и напитки, гледките са ясни, поляната е супер за игри (за който не е бил), после на начална станция на лифта долу има чудно барче с мили хора, идеално за по кафе, напитка, сладолед и батут за скачане. Страхотен ден с гарантиран сън 🥰“, пише актрисата в описанието към снимката.

Луиза и съпругът ѝ, режисьорът Мартин Макариев, често споделят красиви моменти от съвместния си живот. Двамата се запознават на снимачната площадка на „Стъклен дом“ и оттогава са неразделни. На 5 юни 2017 г. те се женят на романтична церемония в Царево, а на 28 септември 2020 г. на бял свят се появява и Бран, който бързо става център на техния свят.

Семейството обича да прекарва време заедно на открито и да изследва нови места. Луиза често споделя вълнуващи моменти от техните приключения, показвайки колко е важно за нея да създава незабравими спомени със своя син. Тази последна публикация не е изключение, тъй като демонстрира колко радост и удовлетворение ѝ носи това да види Бран да изживява своите първи големи моменти.

Вижте сладките моменти на Луиза Григорова и семейството ѝ

Като отдадена майка, Луиза успява да балансира ангажиментите си между работата и семейството. Тя редовно споделя своите пътувания и семейни моменти с последователите си, като вдъхновява други родители да прекарват повече време със своите деца и да създават ценни спомени заедно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол