Лора Караджова - как от парти момиче стана градинарка (ВИДЕО)

Лора Караджова, една от най-емблематичните фигури на българската музикална сцена, е известна не само със своите хитове, но и с бурния си парти живот. Дъщеря на вокалиста на "Сигнал" Данчо Караджов, започна кариерата си през 2000 г., когато Васил Николов, известен като Теслата, я откри и продуцира. С времето тя се утвърди като една от най-популярните певици в България, участвайки в различни музикални проекти и създавайки хитове като „Нека бъде лято“, ,,Повече от всичко“ и ,,Спуснати завеси“.

Семейна идилия - Лора Караджова и децата ѝ

През годините Лора Караджова бе неизменна част от светските събития, превръщайки се в икона на българската музикална сцена. Нейните съвместни проекти с Ъпсурт, Кристо и 100 кила допълнително затвърдиха статута й на звезда. Въпреки динамичния начин на живот и множеството ангажименти, Лора намери време да се отдаде на майчинството, а напоследък и на една нова и неочаквана страст – градинарството.

В предаването „На кафе“ по NOVA, Лора разкри, че се е влюбила в градинарството и особено в цветарството.

Тя разказа: „Харесвам градинарството и то по-скоро цветарството, имам и домати, и чушки, и лук, и тиквички, и магданоз, и мента, и босилек. В крайна сметка, когато имаш двор, наистина е грехота да не го използваш, за да си създадеш свои собствени продукти. Най-вкусното нещо е да си направиш салата с откъснати домати от собствената ти градина.“

За Лора, градинарството не е просто хоби, а начин да намери спокойствие и баланс в живота си. Въпреки всичко Лора не забравя първата си любов – музиката. Преди няколко месеца тя се завърна на сцената със своята последна песен „Нов смисъл“, в сътрудничество с Кристо. Това ново парче не само бележи края на творческата криза на Лора, но и представлява нова глава в нейната музикална кариера.

Лора Караджова продължава да балансира между новите си интереси и музикалната си кариера, доказвайки, че е възможно да намериш нови страсти, без да изоставяш старите. Градинарството й дава спокойствие и радост, докато музиката остава нейното най-голямо вдъхновение и призвание.

Семейна идилия - Лора Караджова и децата ѝ

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти