Лиъм Пейн взел "розов кокаин" часове преди смъртта си

Новината за смъртта на Лиъм Пейн от One Direction шокира света, но резултатите от токсикологичния доклад изненадаха не по-малко. В кръвта на поп звездата е открит т. нар. "розов кокаин" - коктейл от екстази, метамфетамини, MDMA и кетамин

Засега не е ясно предполагаемото количество, което музикантът е взел, отбелязват от The Guardian. Вероятно това ще стане ясно до няколко седмици. Към момента властите издирват дилъра, снабдил Лиъм Пейн с фаталния коктейл.

Припомняме, че Лиъм Пейн падна от балкона на хотел в Аржентина. В хотелската стая са открити изпочупени мебели, както и следи от наркотици. В последните си часове певецът е бил в компанията на две жени, с които се запознал в сайтове за платена любов

Пейн и двете жени са спорили за заплащането им, като и двете са предали личните си телефони и са съдействали на разследването досега. 

Лиъм Пейн е говорил неведнъж за трудностите, които носи славата, а през 2016 г. призна, че е зависим от алкохола. Той дори се е лекувал в клиника за зависимости. Звездата е признавал и, че страда от депресия, с която се сблъсква на едва 14-годишна възраст. Близки на Лиъм Пейн твърдят, че преди фаталното падане в Буенос Айрес е бил дълго време чист и от наркотици, и от алкохол.

Прочетете още:

Лиъм Пейн взел

Горещо

Известни

Лиъм Пейн взел "розов кокаин" часове преди смъртта си

Новината за смъртта на Лиъм Пейн от One Direction шокира света, но резултатите от токсикологичния...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти