Краси Радков и Станислава Ганчева: 18 години любов след една забавна първа среща

Новият сезон на любовното приключение "Един за друг" стартира в края на миналата седмица и ни представи двойките, които ще се впуснат в поредица от предизвикателства, с които ще докажат силата на любовта си и това, че са добър екип. Актьорът Краси Радков и съпругата му, журналистката Станислава Ганчева, се внедриха между нищо неподозиращите двойки и успяха да ги убедят, че ще се състезават заедно с тях в предаването. Те всъщност са водещи на любовното риалити заедно с Емо Чолаков. 

Краси и Станислава споделят красива любовна история с повече от забавно начало, която разкриха пред зрителите на NOVA. Тяхната 18-годишна любов е доказателство за това, че съдбата си знае работата и по неведоми пътища те свързва с най-правилния за теб човек. 

Запознават се в Смолян, където Радков бил на турне със Сатиричния театър, а Станислава на екскурзия заедно с родителите си. Настанили се в един хотел и се видели за пръв път на рецепцията. Актьорът веднага я харесал и решил да не изпуска шанса си – поканил я на театър. 

„Гледахме представлението – трима мъже облечени като травестити, и аз попитах майка ми: „Абе, кой беше този, дето ме покани?“. А тя: „Този, дето най-много прилича на жена“, разказа забавната случка Станислава.

Краси решил да не губи много време и пристъпил към важния въпрос на следващия ден след представлението в кратък SMS към Станислава - "Имаш ли си гадже?".

Първата им среща, която била в София, потвърждава, че ако един мъж кара една жена да се смее, може да спечели сърцето ѝ. А за Краси да кара хората да се смеят е професия. Той допуска моден гаф на срещата, защото идва с чехли, от които стърчат пръстите му. Станислава изобщо не се притеснява да му признае, че изобщо не харесва мъже с чехли и сандали. Когато чува това, Краси веднага си събува чехлите и ги хвърля в първото срещнато кошче. Така прекарва остатъка от срещата им бос. "Казах си, че това е мъж, който може да направи всичко за една жена“, разказва Станислава. 

"Бяхме на кафе, говорихме си, смяхме се. После замина на турне в Америка за един месец. Мислех, че всичко е приключило. Но той всяка вечер намираше начин да ми се обади." – спомня си съпругата на Радков за началото на връзката им в предаването "На кафе".

Въпреки дистанцията, те не спират да мислят един за друг и разбират, че им е писано да са заедно. Пасват си толкова добре, че изобщо не се бавят със сватбата. „За три месеца се сгодихме и за още три подготвихме сватбата“, казва журналистката. 

Времената били трудни и когато Краси решил да предложи брак на любимата си жена, нямал достатъчно пари за хубав пръстен. "Годежния пръстен го купи брата на Краси. Исках нещо по-просто, но брат му избра пръстен с диамант", споделя Станислава. 

"Нашата любов е много силна. Тя е като при военните - една година се брои за две трудов стаж." – шегува се Краси Радков. 

Истинското щастие за тях се казва Теодор. Синът им се ражда през лятото на 2018 г. 

„Теодор е много дълго чакано дете, винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но Краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор – божи дар“, разказва Станислава.

"Винаги единият е подкрепял другия, имали сме и тежки моменти. Обичам те, благодаря ти за всичко и за компромисите, които си правила цял живот“, казва с обич за жена си Краси Радков.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти