Любов по-силна от предразсъдъците: Как жената до Миг Джагър отговори на критиките за 44-годишната им разлика

Мелани Хамрик, бивша балерина и автор, е открита относно личния си живот, особено когато става въпрос за връзката й с легендарния музикант Мик Джагър. Двойката, която има 44-годишна разлика във възрастта, е заедно повече от десетилетие и споделя 7-годишен син на име Деверакс. Въпреки обществения контрол и критиките, насочени към тяхната връзка, Хамрик остава непоколебима в решението си да запази щастието си и това на близките си.

В скорошно интервю за списание Times Хамрик сподели философията си за справяне с негативните мнения. „Не мисля за тях. Всеки си има собствено мнение. Ако мислиш за мнението на другите, независимо къде се намираш в живота, ще имаш проблем и постоянно ще анализираш ситуацията“, каза тя. За нея е важно да защити себе си и семейството си от вредни коментари, позволявайки им да живеят живота си без излишно безпокойство или стрес.

Хамрик и Джагър се срещнаха за първи път през 2014 г. по време на концерт на Rolling Stones в Токио. Авторката, тогава част от Американския балетен театър, първоначално не разпознала рок звездата сред тълпата. Но съдбата имаше други планове, тъй като двамата бързо намериха общ език чрез любовта си към танца. „Мик е перфектният баланс. Той не е балетист, но е танцьор и шоумен. Разбираме света на другия, но сме далеч от него“, обясни Хамрик.

Въпреки че двойката не бърза да се жени, те си сътрудничат в проекта Ballet Porte Rouge през 2019 г., където Джагър избра музика от каталога на Rolling Stones, а Хамрик създаде хореографията. Любовта им към изкуството ги свързва и им позволява да изразят чувствата си един към друг чрез различни форми на творчество.

Докато Хамрик остава фокусирана върху настоящия момент, тя често споделя снимки на семейството си в социалните медии, включително трогателни публикации за рождените дни на Джагър. През юли тя отбеляза 81-ия рожден ден на партньора си със снимка, показваща тримата, усмихнати и прегърнати. „Честит рожден ден, скъпи! Обичаме те!“ – написа тя.

Въпреки че връзката на Мелани Хамрик с Мик Джагър продължава да бъде обект на обсъждане, нейната непоклатима позиция демонстрира решимостта й да следва сърцето си, независимо от обществените норми или очаквания. Докато тя и Джагър продължават да изграждат живота си заедно, тяхната история служи като напомняне, че истинската любов може да преодолее всички бариери, включително тези, създадени от възрастови различия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти