Любимците Тина и Станимир от "Един за друг" очакват първото си дете!

Тина и Станимир от "Един за друг" очакват първото си дете. Финалистите и едни от любимците на зрителите от 2-ри сезон на предаването се похвалила с щастливата новина в Instagram.

Тина и Станимир споделиха забавен кадър в Instagram, на който се виждат тест за бременност и бебешки дрешки. Текстът под публикацията гласи:

Едно + едно = ТРИ и едно куче 🍼👶🏼♥️

Много сме щастливи и с голямо удоволствие ви съобщаваме, че официално влизаме в школата на подготвящи се родители. Не съм мислила, че мога едновременно да изпитвам щастие, страх, вълнение, несигурност, и куп въпроси които минават през главата ми денонощно. Мислих си, че никога няма да се почуствам готова за такава крачка и всички около нас ни го повтаряха, но всъщност го почуствахме и то заедно.
Може би най-доброто време е точно когато го почустваш а не когато обществото е наложило, че трябва. Приемаме съвети от вече опитни родители и ще се радвам ако разбера, че не съм единствената която изпитва толкова емоции едновременно.. 😁♥️

След като преди година сбъднаха голямото си желание да се оженят, в началото на годината Тина и Миро реализираха и мечтата си за собствена къща в Англия, където от години живеят от години.

Припомняме ви, че победители във втория сезон на "Един за друг" бяха Тяна и Иво Пресолски. На финала те се изправиха срещу Тина и Станимир. Тяна и Иво спечелиха паричната награда, но пожелаха да я поделят си със своите конкуренти.

След края на предаването Тина и Миро споделиха, че то ги е променило до някаква степен и са научили много нови неща един за друг.

„В шоуто ние се видяхме по нов начин. Аз съм благодарна за това, защото видях в него, че той може да не играе на всяка цена – може да няма толкова спортна злоба и спортен хъс. В реалния живот той дава всичко, за да победи – дори да играем на „Не се сърди, човече”. Видях го в по-улегнала светлина и ми хареса”, сподели Тина.

„Определено и двамата се видяхме в друга светлина. Тя ми показа, че може да е борбена. Много неща, които открих у нея в нормалното ни ежедневие нямаше как да видя”, допълва Станимир.

Двойката беше сред най-обичаните в предаването. Те отдават това на своята непринуденост и това, че са приемали много от нещата на шега.

Пожелаваме им още много щастливи мигове с новото попълнение в семейството!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол