Любима двойка от "Един за друг" посрещна първото си дете

Една от най-любимите ни двойки от предаването "Един за друг" вече гордо могат да се нарекат родители! Прекрасните Виктория и Георги, които познаваме от последния сезон на романтичното риалити, посрещнаха първото си дете тази седмица.

Бебето е момиченце и носи името Деа, споделиха Вики и Жоро в Instagram, показвайки сладък кадър, на който се вижда как майката е хванала малката ръчичка на новородената си рожба. 

Инфлуенсърската двойка Виктория и Георги бяха едни от най-младите участници в четвъртия сезон на „Един за друг“. Преди да станат любимци на зрителите на предаването, те се сгодяват по време на романтична почивка в Кипър през 2022 г.

През май 2023 двойката напусна Вилата на любовта на крачка от финала, но поводът беше повече от прекрасен – оказа се, че Вики е бременна.

Миналото лято Вики и Георги си казаха заветното „да“ на приказна сватбена церемония в Бургас.

След предаването двамата признаха специално за Edna.bg, че се чувстват още по-сплотени, пълноценни и заредени заради обичта и приятелството на всички в предаването. Те ни споделиха и коя е съкровената им мечта – да имат голямо и сплотено семейство.

Ето че вече са една крачка по-близо до мечтите си! Пожелаваме им безкрайно щастие.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти