Лято по кралски: Вижте къде ще почиват принц Уилям и принцеса Кейт

След впечатляващата си поява на мъжкия финал на тенис турнира „Уимбълдън“, където награди победителя Карлос Алкараз, принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън е забелязана, заедно със семейството си да напуска двореца Кенсингът.

@ukroyalnews Catherine Spotted On “Summer Break” After Wimbledon Appearance #meghan#meghanmarkle#princeharry#princewilliam#katemiddleton#queen#kingcharles#camilla#princessdiana#archie#lilibet#catherine#princesscatherine#kingcharles#royalnews#princessanne ♬ original sound - ukroyalnews

Посоката е лятната резиденция Норфолк, където тя, Уилям и децата им ще прекарат лятната си почивка. Там ще се отдадат на време за себе си сред природата, едно от любимите занимания на принцесата. Близки до двореца твърдят, че тя не се е отказала от тренировките и продължава да поддържа физическата си форма, въпреки диагнозата рак, която ѝ бе поставена в началото на годината.

10 много странни факта за кралското семейство, които не знаехте

Плановете на Кейт Мидълтън не включват повече публични изяви до есента, а тя ще се концентрира върху превантивната си химиотерапия и качествено време, прекарано с най-близките.

Кралски източници твърдят, че семейството ще посети и лятната рези денция Балморал в Шотландия, където лятото ще прекарат крал Чарлз и кралица Камила.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти