Лято по кралски: Вижте принц Уилям и Кейт Мидълтън по бански!

През лятото дори и кралските особи са обикновени хора и обичат плажа и морската вода. Принц Уилям и Кейт Мидълтън са известни, че пазят личното си пространство ревностно, но дори и те са улавяни от папараците по време на почивките им. Екипът ни попадна на снимка, направена преди няколко години, в която принцът и принцесата на Уелс са щракнати по бански и изглеждат много щастливи.

Огромно впечатление прави фактът, че и двамата са в завидна физическа форма, нещо на което и двамата много държат. Двамата са хванати за ръце, в момент на близост, която не е позволена по протокол и каквато избягват когато са в светлините на прожекторите по време на кралските си ангажименти.

За съжаление след тази снимка много неща се промениха и Кейт Мидълтън се срещна от първо лице с борбата с рак, но последните ѝ публични изяви преди актуалната им лятна ваканция доказаха, че тя не е променила добрата си физическа форма.

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън

Това лято Кейт, Уилям и децата им се наслаждават на спокойствието на шотландския дворец Балморал - любимото място на Кралица Елизабет II, където прекарват семейсно време с крал Чарлз и кралица Камила. За своето уединение сред природата принцът и принцесата са избрали и дворца Норфолк, който е тяхната лятна резиденция.

10 неща, които ще се променят в живота на Кейт, когато стане кралица

Плановете на Кейт Мидълтън не включват повече публични изяви до есента, а тя ще се концентрира върху превантивната си химиотерапия и качествено време, прекарано с най-близките.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти