Лео Ди Каприо с майка си и Витория Черети на почивка в Италия

Звездата от „Титаник“ Леонардо Ди Каприо и италианският супермодел Витория Черети привлякоха вниманието на папараците по време на романтична ваканция в Италия. Двойката е уловена в сърцето на Рим, където, съдейки по снимките, те се наслаждават на спокойни моменти заедно. На един от кадрите Лео и Витория са забелязани на уютен балкон, отпивайки кафе и радвайки се на слънчевото време.

Ди Каприо, който е известен с това, че пази личния си живот далеч от прожекторите, този път не се опита да се скрие от камерите. Той и Витория, която е с 23 години по-млада от него, не изглеждаха притеснени от присъствието на фотографите и дори си направиха няколко селфита заедно. Това за пореден път доказа сериозността на тяхната връзка, която се развива стабилно от август миналата година.

Витория Черети, родена в Италия, е не само успешен модел, но и първата жена, минала магическата граница от 25 години, с която Лео официално се свързва. Изглежда, че Черети е истинското изключение – освен че е с него на тази ваканция, тя се радва и на компанията на най-близките му хора. Към двойката в Италия се присъедини и майката на Лео, Ирмелин Инденбиркен, заедно със съпруга си Дейвид Уорд. Четиримата заедно се разхождаха из Рим и разглеждаха забележителности.

Мнозина в интернет пространството започнаха да вярват, че тази връзка може би е наистина специална, тъй като Ди Каприо отделя много време за Витория и я запознава с най-важните хора в живота си. Макар слуховете за годеж между двамата да не се оказаха верни, Витория е забелязвана с пръстен, което подхрани надеждите на феновете за голяма стъпка в техните отношения.

Не за първи път Лео и Витория прекарват заедно време по време на лятна ваканция. По-рано тази година двойката бе забелязана в Кан и на плажовете на Средиземно море, където двамата се наслаждаваха на слънчевите лъчи на луксозна яхта, заобиколени от приятели. Лео дори претърпя малък инцидент - бе ужилен от медуза.

Изглежда, че Лео и Витория Черети се наслаждават на всеки миг заедно, като това лятно бягство в родината на модела е само поредното доказателство за техния силен романтичен пламък.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти