Лейди Гага привлече погледите с екстравагантна визия на червения килим (СНИМКИ)

Снощи във Венеция Лейди Гага и Хоакин Финикс се появиха на червения килим за световната премиера на дългоочаквания филм "Жокера: Лудост за двама". Тази година 81-вото издание на филмовия фестивал в италианския град донесе още едно незабравимо шоу, като фокусът беше върху модната изява на Гага, която не пропусна да впечатли със своя уникален стил и елегантност.

Лейди Гага и годеника ѝ Майкъл Полански направиха своя официален дебют като двойка на бляскавото събитие. Звездата се появи в обемна черна рокля с дълбоко деколте, която съчетаваше семплост и екстравагантност. Въпреки че роклята сама по себе си беше впечатляваща, акцентът на визията беше дантелена шапка от известния дизайнер Филип Трейси. Това стилно допълнение, част от личната колекция на Daphne Guinness, придаде на Гага още по-драматичен и мистериозен вид.

Смелата визия на Лейди Гага на премиерата на "Жокера: Лудост за двама"

Филмът на Тод Филипс, "Жокера: Лудост за двама", който е продължение на хита "Жокера" от 2019 година, е един от най-дългоочакваните на фестивала. След като оригиналният филм спечели наградата "Златен лъв" преди пет години, очакванията към новата част са високи. Във филма Хоакин Финикс се връща в ролята на Артър Флек, докато Лейди Гага дебютира в ролята на Харли Куин.

По време на премиерата Гага и Финикс бяха приветствани от зрителите с бурни аплодисменти, които продължиха 12 минути. Това подчертава колко значима е премиерата за кино общността и феновете.

f
Снимка: Getty

Гага и Полански, които през последните месеци не спират да демонстрират любовта си, отново привлякоха погледите на медиите, показвайки взаимната си привързаност и радост от събитието.

Фестивалът ще продължи до 7 септември, когато ще бъдат обявени победителите и наградите. До тогава, вълнението и очакванията около "Жокера: Лудост за двама" и модните прояви на звездите, ще продължат да привличат внимание и интерес.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти