Къде е синът на Адел? Ето защо го крие и какво знаем за него!

Адел е глобална сензация след издаването на дебютния й албум "19" през 2008 г. Всеки път, когато издава нова музика, тя не само оглавява класациите, но често разбива световни рекорди. В момента Адел прави зашеметяващата си серия от концерти в Мюнхен и изумява европейската и световна публика с шоуто и таланта си. Преди дни, именно на свое шоу в Мюнхен тя потвърди, че е сгодена за приятеля си Рич Пол. Въпреки това, докато нейните професионални постижения са широко известни, Адел винаги е пазила личния си живот, особено ролята си на майка, далеч от светлината на прожекторите. Нейният малък син, Анджело, остава неин основен приоритет и тя яростно защитава личния му живот.

@celebrity.nick About Adele’s only son,Angelo#usa #us #celebrities #fyp #adele #children #kid ♬ original sound - celebrity.nick

През 2011 г. Адел започва да се среща с изпълнителния директор на благотворителна организация Саймън Конецки, а през октомври 2012 г. двамата без много шум посрещат сина си Анджело. Двойката, която се жени тайно през 2018 г., решава да се раздели през 2019 г. Въпреки раздялата си, Адел и Конецки останаха отдадени на съвместното родителство на Анджело, като дори избраха да живеят един срещу друг в Лос Анджелис.

„Те правят най-доброто за Анджело“, сподели източник с "PEOPLE", подчертавайки, че Анджело е центърът на света на Адел.

Майчинството оказва дълбоко влияние върху Адел, до такава степен, че тя обмисля да има още едно дете.

Адел се завърна в две фотосесии за Vogue

По време на едно от шоутата си в Лас Вегас през август 2023 г. Адел намекна за желанието си да разшири семейството си. Когато бременна фенка помоли за предложения за име за бебето си, Адел разкри:

„Наистина искам скоро отново да бъда майка. Всъщност пиша списъци. Така че всеки път, когато видя име, което харесвам, го записвам в моя телефон."

Анджело, роден на 19 октомври 2012 г. в Англия, е значителна част от живота на Адел, като дори оказва влияние върху нейната музика. Първоначално певицата пазеше в тайна подробностите за раждането и името му, загатна го месеци по-късно, когато беше забелязана да носи златна огърлица с името "Анджело".

Най-страхотните мисли на Адел

Анджело дебютира в звукозаписа само на три години в третия албум на Адел, *25*, в песента „Sweetest Devotion“. Песента, написана за Анджело, включва неговия глас, който казва: „Искам да седна до моята мама“, улавяйки нежен момент между майка и син. Анджело се появи и в четвъртия албум на Адел, "30", в песента "My Little Love", която включва записи на разговори между Адел и Анджело за раздялата й с баща му. Адел обясни, че включването на тези гласови бележки е било терапевтично за нея, помагайки й да се ориентира в сложността на живота си през това време.

Незабравимите моменти от бляскавия концерт на Адел в Ел Ей и интервюто ѝ с Опра Уинфри

Отдадеността на Адел към сина й е очевидна в работата й. Тя посвети спечелената си "Грами" през 2023 г. за „Easy on Me“ на Анджело, песен, която изследва емоционалния смут от развода й с Конецки.

„Написах този първи стих под душа, когато реших да променя живота на сина си. Той беше нищо друго освен смирен и любящ към мен през цялото време“, каза тя по време на речта си при приемането на наградата.

Интересното е, че въпреки световната слава на Адел, любимият музикален изпълнител на Анджело не е майка му, а Тейлър Суифт. Адел сподели, че е завела Анджело на един от концертите на Суифт през 2018 г., където той бил поразен от преживяването. Анджело също е голям фен на Били Айлиш, често чете и обсъжда нейните текстове след училище.

Първото изживяване на Анджело да гледа изпълнението на майка си на живо е по време на специалния концерт "One Night Only" на Адел през ноември 2021 г. Певицата, която призна, че е по-нервна от всякога, беше дълбоко развълнувана от присъствието на сина си сред публиката. По-късно Адел разкри в Twitter, че "никога не е била толкова нервна в живота си" за това изпълнение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Въпреки че Анджело е още малък, той остава в неведение за цялата слава на майка си. В хумористичен анекдот Адел разказа как Анджело бил объркан, когато по-големите момичета в училище го попитали дали Адел е неговата майка. Той отговоря небрежно: „Мисля, че се казва Адел, да. Майка ми.“ За Адел тези моменти засилват желанието й да поддържа чувството за нормалност за сина си.

Когато Адел спечели наградата BRIT за албум на годината за 2022 г., тя го посвети както на бившия си съпруг Конецки, така и на Анджело. Речта ѝ е много емоционална, докато разказва колко мил е бил Анджело по време на създаването на "30", подчертавайки, че албумът е пътуване, споделено от цялото им семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Адел ясно даде да се разбере, че Анджело е по-важен за нея от всеки крайъгълен камък в кариерата. В откровено интервю за "Vanity Fair" през 2016 г. тя изразява готовността си да се оттегли от кариерата си, ако това някога се отрази негативно на връзката й със сина й. „Всичките ми връзки са по-важни за мен от всяко турне, което някога ще направя“, казва тя. Непоколебимата отдаденост на Адел да бъде първо майка и второ суперзвезда, подчертава дълбоката връзка, която тя споделя с Анджело, връзка, която ще продължи да оформя нейния живот и музика за години напред.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти