Кристина Апългейт за анорексията: "Исках костите ми да са по-слаби!"

В последния епизод на популярния подкаст зад Океана - "MeSsy", Кристина Апългейт споделя откровено за хранителното си разстройство по време на снимките на „Женени с деца“ като млада.

кристина апългейт
Снимка: Getty Images

Носителката на награда „Еми“ си спомня, че майка й я е включила в Weight Watchers, когато е била само на 15. „Тя винаги е била състезателна“, казва актрисата за майка си, която също е имала проблеми с образа на тялото си, които довеждат до тежко хранително разстройство.

Принцеса Шарлийн с драматична промяна във визията си


Актрисата от "Dead to Me", която днес е на 50 години каза, че е била способна да изяде само пет бадема на ден, а ако хапне шест, ще плаче и ще откаже да напусне дома си. „Това остана с мен години, и години, и години“, казва тя. Поглеждайки назад към ролята на Кели Бънди в „Женени с деца“, Апългейт отбеляза, че нейна е била идеята да носи разголените тоалети, които показват тялото й.

Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините

Апългейт споделя, че е отказвала да се храни на снимачната площадка, което тревожи екипа значително. Тя си спомня и, че отделът за костюми е трябвало да вземе панталони, които са с размер 0 през втория сезон, защото предишните са й твърде големи.

Британската перла на Холивуд: как се промени Кийра Найтли през годините

Едва години по-късно актрисата осъзнава, че има проблем. „Седях на тоалетната и видях само кости и това ме изплаши до смърт“, каза Апългейт. През 30-те си години Апългейт започва да се храни нормално и успява да се справи с този проблем.

10 звезди, които напуснаха Холивуд, за да работят нещо обикновено

Наскоро Кристина споделя и за други свои здравословни проблеми, като през 2021г. обяви, че страда от множествена склероза и се появи на наградите "Еми" с бастун. Как се е променила актрисата през годините от "Женени с деца" до днес - проследяваме в глаерията ни!

Кристина Апългейт: От "Женени с деца" преди, до "Алея на славата" днес

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол