Кристи след Big Brother: Косара и Марио не са това, което изглеждат!

Кристи след Big Brother: Косара и Марио не са това, което изглеждат!
Снимка: подкаст "Голямата сестра"

Непокорната Кристи предизвика полемика с участието си в Big Brother - обичана от част от зрителите заради ексцентричността си и осъждана заради капризите си в Къщата. Веднага след отпадането си тя беше гост в подкаста на култовото риалити “Голямата Сестра”, където разкри интересни факти за живота си в и извън Big Brother.

Ексцентричната Кристи напусна Къщата на Big Brother

Пред водещата Елена Сергова Кристи разказа, че липсата на цигари е последното нещо, което я е докарало до нервен срив в Къщата. Тя сподели, че изолацията и скуката са в основата на проблемите ѝ и разкри интересен начин да се бори с това, който е работил за кратко.

Кристи е категорична, че сред съквартирантите не е намерила “своя човек”, но се изказа ласкаво за двама от тях, с които е имала най-големи скандали. 

В новия епизод на Кристи даде оценка на поведението си в Къщата. Тя призна, че държанието ѝ не е за пример и дори използва по-тежки думи за да опише действията си. Тя сподели, че е посрещнала Гого, победителят от онлайн кастинга, който всички в Къщата наричат “Милионерчето”, с думите “Много се радвам, че си тук, но се надявах да видя Бо”. Моделът Бо предизвика много шум в социалните мрежи, но беше победен в онлайн гласуването в NOVA PLAY от Гого. 

Кой ще напусне Къщата на Big Brother тази вечер?

Кристи разкри изненадващ факт за себе си - тя е световна и европейска шампионка по танци на пилон. Младата каскадьорка говори откровено и за сексуалната си ориентация. Тя разкри в “Голямата сестра”, че семейството ѝ за първи път ще разбере истината за нея от визитката ѝ. 

Какво е искреното мнение на Кристи за Анджела? Как тя разкри агент Енигма и тайната му мисия? Какво стои за спъването на Кристи по време на премиерата на Big Brother 2024, което стана вайръл в ТикТок? Кое ѝ е било най-трудното нещо в Къщата? 

Гледайте епизодите на “Голямата сестра” в Nova PlayVbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във FacebookInstagram и TikTok.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти