Кремена Халваджиян на 55: Цветна, щура, щастлива (СНИМКИ)

Кремена Халваджиян е артистичната цветна жена, която стои в живота и работата до продуцента Магърдич Халваджиян. Роденa е на19 юли 1969 г. в София и завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“ през 1988 г. От години тя е стилистът зад всичките му продукции, но никога не остава в сянката му. Двамата имат син - Бебо, който пък ги дари с двама наследници - Еди и Кай.

Кремена обича морето, Италия, пеперудите и красотата.

Най-неверният мит за Кремена е схващането, че е стилист само защото е "жената на продуцента". 

"За съжаление повечето хора мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпа кола със златен биберон в устата, а далеч не е така", разсъждава тя наскоро в откровено интервю пред Мон Дьо. 

"Аз не съм ги имала винаги парите. Ние сме си минали по пътя - нямахме пари и за кафе в един период. От нищо не ме е срам. Нямането ме е научило на имането."

Кремена е бунтарка от малка. Признава, че никога не я е вълнувало как я коментират хората и е непримирима пред мързела, наглостта и несправедливостта. Не крие, че живее в миналото и понякога ѝ се иска да избяга от действителността в България.

"Аз съм човекът носталгия, смятай колко ми е трудно в тези пластмасови времена", обяснява Кремена, която понякога се замисля дали да не заживее в чужбина със семейството си. 

Кремена говори откровено и за брака си и изпитанията, които с Маги са преживели заедно. Безспорно най-тежките им моменти са тези, в които загубват бащите си. 

През годините и тя, и съпругът ѝ са имали обожатели, но Кремена е щастлива, че в този аспект бракът им не е бил подлаган на изпитания, които да го разклатят. 

"Аз се радвам, когато той се чувства ухажван по някакъв начин, той е харесван и обичан. Няма как да не е така", обяснява Кремена и разкрива, че човек така или иначе може да изневери, ако е решил.

"Ние сме вече толкова години заедно, че не си представям такова нещо", добавя тя. 

Вижте Кремена Халвдажиян и внуците ѝ в галерията ни!

Кремена Халваджиян на 55 с щастливото си семейство

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти