Красота по наследство: Дъщерята на Ирина Шейк и Брадли Купър (СНИМКИ)

Едва на 6 години, Леа Де Сейн Шейк Купър вече привлича вниманието като очарователна мини модна-икона, следвайки стилните стъпки на своята майка супермодела Ирина Шейк и баща си - Брадли Купър.
Момиченцето наскоро беше забелязано на разходка в Ню Йорк с майка си руски модел, изглеждайки като малка принцеса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Ирина Шейк и Брадли Купър, някога една от най-известните двойки в Холивуд, посрещнаха първото си дете заедно през 2017 г. Леа де Сейн Шейк Купър е очарователна млада дама, която вече започва да привлича вниманието към себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Родена в Лос Анджелис, Калифорния, Леа е кръстена на баба си по майчина линия, Ирина Шейк, и дядо си по бащина линия, Уилям Купър. Тя прекарва първите няколко месеца от живота си предимно в Ню Йорк, където родителите й притежават луксозен апартамент в престижния квартал Tribeca.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

Леа е наследила най-добрите черти както на майка си, така и на баща си. Майка й, Ирина Шейк, е руски супермодел, който се е появявал на кориците на списания като Sports Illustrated Swimsuit Issue и Vogue. Баща й, Брадли Купър, е успешен актьор и режисьор, известен с ролите си във филми като „Американска схема“, „Наръчник на оптимиста“ и „Роди се звезда“.

От ранна възраст Леа показва признаци, че ще последва стъпките на родителите си в развлекателната индустрия. Тя направи своя дебют в модната индустрия, когато беше само на 6 месеца, участвайки в кампания за детски дрехи на Gucci. Оттогава тя е включена в различни рекламни кампании и дори е ходила по модния подиум с майка си.

Брадли Купър през годините

В допълнение към своите модни начинания, Леа проявява интерес към актьорството. Тя направи своя филмов дебют през 2019 г., когато се появи в кратък филм, режисиран от баща си, Брадли Купър. Изглежда, че бъдещето е светло за малката Леа де Сейн Купър, тъй като тя продължава да преследва страстите си в света на модата и развлеченията.
Дъщерята на 37-годишния Шейк и 48-годишния Купър се превърна в нещо като любимка на папараците през последните години с неприлично стилната си визия за дете на нейната възраст. Детето е забелязано в тоалети, готови за модния подиум, като рокли на цветя, дизайнерски палта и шикозни аксесоари за коса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Не е изненада, че малката Леа приема модата толкова сериозно, като се има предвид нейният генетично благословен генофонд. Докато бившият ангел на Victoria's Secret Шейк е очевиден #momgoals, самият Купър е обявен за един от най-добре облечените мъже в Холивуд.
С двама невероятно модерни родители, Леа се стреми да се превърне в едно от най-стилните деца на знаменитостите, докато расте в светлината на прожекторите точно пред очите ни.

Вижте снимките на прекрасната Леа Шейк Купър в галерията ни!

Малка модна икона: дъщерята на Ирина Шейк и Брадли Купър - Леа

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти