Кралско селфи: вижте гордите крал и кралица на Испания на дипломирането на по-голямата си дъщеря

испанско кралско семейство
Снимка: © Casa de S.M. el Rey

Не, това не е изображение, генерирано от изкуствен интелект, а истинско кралско селфи!

Кралица Летисия и крал Фелипе Шести отпразнуваха успеха на по-голямата си дъщеря, 17-годишната принцеса Леонор, която се дипломира от Атлантическия колеж в Уелс след двугодишно обучение. С родителите си от Испания до Обединеното кралство пътува и по-малката сестра на престолонаследничката – 16-годишната инфанта София.

По този повод щастливото семейство сподели няколко кадъра в официалния си Twitter профил, на които си личи колко горди са всички с Леонор, държаща дипломата си в ръка. На снимките виждаме и как испанската кралица държи мобилния си телефон за селфи със семейството.

В Twitter профила им беше споделено и кратко видео на принцесата, която получава дипломата си.

За празничния ден съпругата на Фелипе Шести облече вталено сако и панталон Carolina Herrera, съчетани със светлорозова камизола Zara с бродерии. Докато дипломираната Леонор носеше рокля тип смокинг Apparentia в наситенорозов нюанс, София се появи във феерична комбинация в синьо – блуза с дълги ръкави и широки панталони.

Разгледайте кадри в галерията тук:

Испанското кралско семейство на дипломирането на престолонаследничката принцеса Леонор

Леонор се дипломира от Атлантическия колеж в Уелс по международно признатата система за средно образование International Baccalaureate. В същия ден уелския колеж завърши и принцеса Алексия, по-малката дъщеря на Вилем-Алексъндър и Максима, крал и кралица на Холандия.

Атлантическия колеж в Уелс се помещава на южното крайбрежие в замък от 12 век, а таксите за двугодишно обучение там възлизат на 67 000 паунда, пише Daily Mail.

Докато не е ясно как ще продължи образованието си холандската принцеса, през август престолонаследничката на Испания ще започне своето тригодишно военно обучение. За разлика от повечето си връстници, които ще влязат в университет, Леонор ще се занимава с работа във въоръжените сили, морската флотата и въздушните сили. 

► Дъщерята на кралица Летисия влиза в казарма за 3 години

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти