Крал Чарлз има само едно желание за рождения си ден, а Хари и Меган са единствените, които могат да го осъществят

чарлз меган хари
Снимка: Getty

Какво ли може да пожелае един крал за рождения си ден? И какво иска един мъж, който става на 75?

Оказва се, че желанието за  75-тия рожден ден на крал Чарзл е много простичко, но и много съкровено и трогателно. Монархът мечтае да прегърне внуците си Арчи и Лилибет.

Чарлз се е виждал изключително рядко с децата на Хари и Меган, след като двамата решиха да се откажат от кралските си привилегии и задължения и през 2020-та година се преместиха да живеят в САЩ.

Най-голямото желание на Чарлз било да види внуците си, да прекара време с тях и да може да ги прегърне. Нещо, което не се е случвало от 2021-ва година. Кралят беше разочарован, че Арчи и Лилибет не присъстваха на коронацията му през май тази година. Децата не присъстваха и на погребението на кралица Елизабет през септември миналата година.

Знае се, че кралят е виждал 2-годишната Лилибет само веднъж. Срещите им с Арчи са били малко по-чести след раждането му през 2019г. Но след преместването на цялото семейство отвъд океана, Чарлз почти не е виждал и 4-годишния Арчи.

Крал Чарлз ще навърши 75 години на 14-ти ноември и се очаква Хари, Меган и децата им да бъдат поканени на празненството. Все още не е ясно дали към тях вече е отправена покана и дали те ще присъстват. Меган не е била във Великобритания от погребението на кралица Елизабет Втора, а на Хари му се наложи да се завърне наскоро в родината си заради съдебни дела с папараците и заради коронацията на баща си.

Кралският биограф Анджела Левин коментира: "Кралят иска Хари, Меган и децата да бъдат до него на рождения му ден. Но ако Хари и Меган решат да си измислят някакво оправдание и да не дойдат, това си е техен проблем."

Все още не е ясно и как ще бъде отпразнуван рожденият ден на монарха. Анджела Левин коментира, че кралят не иска празненството да е голямо, а по-ориентирано към семейството.

"Времената са трудни за всички, Чарлз не иска да прахосва излишни средства и да прави екстравагантни неща", коментира още Левин.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти