Краят на приказката: Разводът на Натали Портман и Бенджамин Милпие

В година, белязана от няколко нашумели раздели на знаменитости, раздялата на Натали Портман и Бенджамин Милпие предизвика дълбок отзвук сред феновете и последователите на холивудската звезда. След повече от десетилетие заедно, двойката, която олицетворява смесица от артистично и лично сътрудничество, реши да се раздели.

Хубавите моменти на Натали Портман и Бенджамин Милпие

Генезисът на един холивудски романс

Романсът на Натали Портман и Бенджамин Милпие започва на снимачната площадка на филма "Черен лебед", получил одобрение от критиците през 2009 г. Портман, която играе ролята на проблемната балерина Нина Сайърс. Тяхното екранно сътрудничество бързо прерасна в истински романс, привличайки вниманието както на медиите, така и на обществеността.

натали портман
Снимка: Getty

През 2010 г. двойката обяви годежа си, а Портман разкри, че очаква първото им дете. На следващата година тя печели наградата на Академията за най-добра актриса за ролята си в "Черен лебед", с Милпие до нея, подкрепяйки я на всяка крачка. Те се ожениха на частна церемония в Биг Сур, Калифорния, през 2012 г., затвърждавайки връзката си като една от най-обичаните двойки в Холивуд.

Живот отвъд светлината на прожекторите

През годините Портман и Милпие успяха да поддържат относително скрит личния си живот, въпреки високопоставените си кариери. Двамата се сдобиха с две деца, Алеф през 2011 г. и Амалия през 2017 г., и често разказваха за усилията си да балансират семейния живот с взискателните си професионални графици. Портман продължава да блести в актьорската си кариера, поемайки разнообразни роли, които демонстрират нейната гъвкавост, докато Милпие преминава в режисура и продължава работата си в хореографията.

натали портман
Снимка: Getty

През 2016 г. двойката направи преместване в Париж, където Милпие пое ролята на директор на балета на Парижката опера. Този период бележи нова глава в живота им, тъй като те прегръщат културното богатство на града и се справят с предизвикателствата на живота в чужбина.

Най-стилните визии на Натали Портман

Признаци на напрежение

Въпреки привидно идиличния им живот, през последните години започнаха да се появяват слухове за проблеми в брака им. Източници, близки до двойката, посочиха натиска на кариерата им и сложността на балансирането на личните стремежи със семейните отговорности като допринасящи фактори. Взискателната роля на Милпие в балета на Парижката опера, съчетана с продължаващия успех на Портман в Холивуд, често ги разделяха за дълги периоди.

Освен това, двойката се изправи пред уникалните предизвикателства да бъде в очите на обществеността, с постоянно наблюдение от страна на медиите и феновете. Натискът да поддържаш перфектен имидж, докато се справяш с нормалните възходи и падения на всяка връзка, добави допълнителен слой напрежение.

Цитати от Натали Портман

Съобщението

В средата на 2023 г. започнаха да се разпространяват съобщения, че Портман и Милпие водят отделен живот. Двойката официално обяви раздялата си през юли 2024 г., заявявайки, че са се „отдалечили“ и са решили да прекратят брака си по приятелски начин. В съвместно изявление те подчертаха ангажимента си да гледат заедно децата си и да поддържат отношения на уважение.

Влиянието

Новината за развода на Портман и Милпие беше посрещната със смесица от тъга и подкрепа от фенове и колеги. Мнозина изразиха възхищението си от усилията на двойката да запази личния си семеен живот и надеждата си, че и двамата ще намерят щастие в новите си посоки.

Неочаквана подкрепа в този тежък период за нея, Натали получава от поп дивата Риана.

Във времето, в което актрисата сякаш губи самочувствието си и реалната преценка за себе си по време на развода, Риана ѝ казва, че тя е една от най - горещите жени в Холивуд и това връща силите на Портман да продължава да се доказва. 

"Щом Риана казва това за мен, значи е така, точно от това имах нужда!", споделя Натали за изказването на своята звездна приятелка.

Макар и разделени Натали Портман и Милпие остават едни от най - интересните личности в светските среди, а ние очакваме нови творчески предизвикателства от тях!

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти