Колко сладко! Марго Роби сияе с наедряло коремче по улиците на Сардиния (СНИМКИ)

Холивудската актриса Марго Роби и съпругът ѝ Том Акърли са на прага на ново приключение – това на родителството. Двойката, която скоро ще приветства първото си дете, е забелязана на романтична разходка в слънчева Сардиния, Италия, демонстрирайки стил и безкрайно щастие.

Марго, известна с ролята си в хитовия филм „Барби“, е облечена в удобни черни панталони с ниска талия и широка бяла риза, разкопчана точно около корема, което разкрива очарователното ѝ наедряло коремче. Визията ѝ е допълнена от изцяло черни аксесоари – шапка, слънчеви очила от Prada, чехли и стилна дамска чанта. Излъчването ѝ е едновременно шик и непринудено.

Том, който винаги е до нея, също изглежда напълно на място до своята съпруга. В тъмнозелени панталони и бяла тениска, той допълва нежния ѝ стил, докато двамата се наслаждават на спокойствието на италианския курорт.

Новината за бременността на Марго се разпространи през юли, но тя и Том избраха да не коментират публично радостта си. Въпреки това, близки до тях източници разкриха, че двойката от дълго време мечтае за създаване на семейство и сега са изключително щастливи, че тази мечта се сбъдва.

„Семейството винаги е било приоритет за Марго и Том. Още от началото на връзката си те знаеха, че искат да бъдат родители. Те държаха новината в тайна известно време, но са много щастливи, че сега могат да споделят радостта си“, коментира близък до двойката.

Марго и Том се запознават през 2013 г. по време на снимките на филма „Френска сюита“. Тогава Марго все още е новоизгряваща звезда, докато Том работи като асистент-режисьор. Приятелството им бързо се превръща в нещо повече, и три години по-късно, през 2016 г., те се женят на скромна церемония в Австралия.

Марго Роби и съпругът ѝ Том Акърли

Връзката им винаги е била вдъхновение за околните – те успяват да балансират личния и професионалния си живот с лекота, като споделят както предизвикателствата, така и успехите на работата в кино индустрията. Сега, на прага на нова глава в живота им, Марго и Том се подготвят да станат родители, изпълнени с любов и нетърпение.

Почивката в Сардиния е вероятно последната им преди раждането на първото им дете. На фона на нарастващите слухове и интерес, Марго продължава да запазва дискретността си, въпреки че светът не може да откъсне очи от сияещата бъдеща майка.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти